4ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2018: Το θεατρικό φως της Άνδρου

SHARE

Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

Από τους Πέρσες του Αισχύλου στην Ελένη του Ρίτσου, από το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο και από τον Νταλάρα στους Χαΐνηδες και στην Αρβανιτάκη το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη, ανοίγει πανιά για τέταρτη χρονιά.

Στο αισθητικά άψογο Ανοιχτό Θέατρο της Χώρας, που κατασκευάστηκε με τη χορηγία του Ανδριώτη Αλκιβιάδη Τάττου, θα παρουσιαστούν και φέτος σημαντικές μουσικές και χορευτικές παραστάσεις γνωστών σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και νέων και -όπως πάντα- Ανδριωτών δημιουργών.

Το 4ο Φεστιβάλ ξεκινά την Πέμπτη, 26 Ιουλίου με την παιδική σκηνή του Θεατρικού Ομίλου Ανδρου με το έργο: Η τελευταία μαύρη γάτα, του Ευγένιου Τριβιζά. Η παράδοση των καλών θεατρικών παραστάσεων θα συνεχιστεί και φέτος με τους Πέρσες του Αισχύλου από τον Θεατρικό οργανισμό Κύπρου, την Ελένη του Ρίτσου από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, τους Βατράχους του Αριστοφάνη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που θα πρωταγωνιστήσουν είναι: ο Βασίλης Παπαβασιλείου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Νίκος Ψαρράς, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Κατερίνα Πολέμη, οι Χαΐνηδες κ.α.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

http://www.festivalandros.gr/programma/

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπογραμμίζει, φέτος, έμπρακτα τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, που αποτελεί άλλωστε κι έναν από τους βασικούς στόχους του. Θεωρώντας πολύ σημαντική υπόθεση, την επαφή των νέων με όλες τις μορφές της τέχνης, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό το ζήτημα. Ήδη από τον χειμώνα, ξεκίνησαν οι σχετικές δράσεις, με ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από μέρους των παιδιών.

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται και φέτος από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου”, με την υποστήριξη Ανδριωτών και μη, χορηγών, εθελοντών, εργαζομένων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου.

INFO
4ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2018. Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
Από Πέμπτη, 26 Ιουλίου έως Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018
Πληροφορίες: www.festivalandros.gr

Advertisement

Προπώληση
Χώρα: Ταμείο Θεάτρου: 10:00-14:00 & 18:00 -21:00 Tηλ.: 2282024775
Γαύριο: Ναυτικό πρακτορείο Αννα Στυλιανού – Porto Andros Tηλ.: 2282071222
Κόρθι: Κατάστημα Αντωνέλλου Δημήτρη 10:00-14:00 Tηλ.: 22820 62255 (Εξυπηρέτηση ηλεκτρονικής προπώλησης)
TICKET SERVICES: Εκδοτήριο Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) Τηλ.: 210 7234567 Online: www.ticketservices.gr

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG