Διεθνής Θερινή Ακαδημία Δημιουργικής Γραφής 2019 | 3 & 15 Ιουνίου | Αθήνα & Θεσσαλονίκη

SHARE

Ανακαλύψτε τα μυστικά της μυθοπλασίας, της αστυνομικής λογοτεχνίας, και της ποίησης.

Το British Council, διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά την Διεθνή Θερινή Ακαδημία Δημιουργικής Γραφής στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η Ακαδημία απευθύνεται σε συγγραφείς όλων των επιπέδων που θέλουν να καλλιεργήσουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους και να μοιραστούν το πάθος τους για τη συγγραφή και τη λογοτεχνία.

Με αφορμή τα 80 χρόνια παρουσίας του British Council στην Ελλάδα, φέτος προσφέρονται 4 συν 1 σεμινάρια, με επίκεντρο τις κλασσικές μορφές δημιουργικής γραφής όπως το διήγημα, το μυθιστόρημα, η αστυνομική λογοτεχνία και η ποίηση. Το κοινό της Θεσσαλονίκης, μέσα από ένα τριήμερο εργαστήριο, θα έχει την ευκαιρία να ακονίσει τις δεξιότητες σύνταξης και επιμέλειας δοκιμίων.

Οι early bird εγγραφές είναι ανοικτές για όσους θέλουν να επωφεληθούν της έκπτωσης.

Τα εργαστήρια, τα τμήματα των οποίων δεν ξεπερνούν τους 12 συμμετέχοντες, είναι κατάλληλα τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους συγγραφείς και πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 18.00 έως τις 21.00.

Τα εργαστήρια και οι ομιλίες διεξάγονται στα Αγγλικά και θα προσαρμόζονται κάθε φορά, προκειμένου να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες των συμμετεχόντων, στο επίπεδο και στις προσδοκίες τους, καθώς και στις τοπικές συνθήκες.

Αν και η έμφαση μέσα στις συναντήσεις δίνεται στις τεχνικές συγγραφής, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν πιο εξειδικευμένα ζητήματα σε ατομικά tutorials.

Αθήνα

3–8 Ιουνίου 2019

  • Αστυνομική μυθοπλασία και μυθοπλασία τρόμου με τονPaul Perry

3–8 Ιουνίου 2019

10–15 Ιουνίου 2019

Advertisement

10–15 Ιουνίου 2019

Θεσσαλονίκη

  • Γράφοντας καλύτερα δοκίμια με τονDavid Rogers

12–14 Ιουνίου 2019

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

31 Μαρτίου 2019 | Early Bird

3 Μαΐου 2019 | Καταληκτική ημερομηνία

Δίδακτρα

€350 για κάθε course.

Έκπτωση 10% για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου: €315

€180 για το τριήμερο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη

Έκπτωση 10% για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου: €160

Περισσότερες Πληροφορίες

Web: www.britishcouncil.gr

Email: Katerina.Galani@britishcouncil.gr

Τηλέφωνο: + 30 210 3692386

 

 

 

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG