Τίτλοι τέλους για τους Manowar με παγκόσμια αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

manowar

Σύμφωνα με μια λιτή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε προ ολίγων μηνών, οι τεράστιοι Manowar πρόκειται να διαλυθούν μετά το τέλος της “The Final Battle” περιοδείας τους που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017 απο τη Γερμανία. Τίτλοι τέλους λοιπόν για το σπουδαίο συγκρότημα της επικής metal σκηνής. Ας ελπίσουμε πως η Ελλάδα περιλαμβάνεται στα σχέδια τους. Διαβάστε παρακάτω την επίσημη δήλωσή τους.

Προς όλους τους φίλους των Manowar.

Η περιοδεία “Gods and Kings” ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα μας. Τα σκηνικά, ο ήχος, τα videos και εσείς, οι οπαδοί μας, ήσασταν υπέροχοι!

Τελειώνοντας μια τέτοια καταπληκτική περιοδεία ήταν ξεκάθαρο ότι την επόμενη φορά θα έπρεπε να κάνουμε κάτι ακόμα  μεγαλύτερο που θα ξεπεράσει ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Κάτι που θα ανταποκρίνεται στα όνειρα κάθε οπαδού της μπάντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή θα είναι και η στιγμή που θα πούμε το τελευταίο Ευχαριστώ και το ύστατο αντίο.

Η “The Final Battle tour” θα ξεκινήσει από τη Γερμανία και θα φτάσει σε κάθε μεριά του πλανήτη έτσι ώστε να σας αποχαιρετήσουμε όλους.

Αν γνωρίζετε τη metal

γνωρίζετε και τους MANOWAR.

Αν γνωρίζετε τους MANOWAR

τότε ξέρετε από Metal!

Αυτοί που θα προσέλθουν στα shows θα έχουν παντοτινές αναμνήσεις, έχοντας παρακολουθήσει την μπάντα που έχει αφιερώσει το αίμα, την καρδιά, την ψυχή και κάθε στιγμή της καριέρας της στο πραγματικό Heavy Metal.8-manowar-938x535

Καλούμε όλους τους οπαδούς των Manowar να προετοιμαστούν και να βρίσκονται μαζί μας για την “Τελική μάχη“.

ΜΑΝΟWAR

Message To All Manowarriors

The Gods And Kings Tour was a groundbreaking moment in our career. The stage, sound, video and you, our fans, were magnificent!

Coming off such an amazing tour it was clear that the next time we must go even bigger and beyond anything we have ever done; something that will fulfill every Manowarrior’s dreams. Then that will be the ultimate moment to say Thank You and farewell!tfb-world-tour_5-26-2016_appr_72dpi

The Final Battle will begin in Germany and take us all over the world to say goodbye to all of you.

If you know Metal
you know MANOWAR.
If you know MANOWAR
you know Metal!

Those who join this tour will be left with an eternal memory; having witnessed the band that has dedicated their blood, hearts, souls and every moment of their career to True Heavy Metal.

We are calling all Manowarriors to prepare yourselves now and to join us for The Final Battle!”

MANOWAR

πηγη

http://loudwire.com/manowar-final-battle-farewell-tour/


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κώστας Παπαδάτος

Απόφοιτος ΕΑΠ. Πρόγραμμα σπουδών: Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μουσική και διάβασμα τα χόμπι μου.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;