Τα Δωρεάν Φεστιβάλ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

kpisn

Στο Ελληνικό Δημόσιο θα παραδοθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στις αρχές του 2017 μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση κατασκευαστικών ζητημάτων. Ο οργανισμός θα επιχειρήσει να παράγει καλλιτεχνικό έργο στην περίοδο της αλλαγής, ώστε να μην πάψει η λειτουργία του, δήλωσε ο διευθυντής Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Μύρων Μιχαηλίδης.

Έως ότου να ολοκληρωθεί λοιπόν, η διαδικασία παράδοσης, το Ίδρυμα αποφάσισε να διοργανώσει καθημερινές δωρεάν εκδηλώσεις δίνοντας στους επισκέπτες του την δυνατότητα να απολαύσουν μέσα σε πολλές άλλες δραστηριότητες και μία σειρά από μουσικά δρώμενα καθιστώντας το το νέο προορισμό για τον Οκτώβριο.

parklife

Το ΚΠΙΣΝ σας καλωσορίζει στο Parklife, μια σειρά συναυλιών αφιερωμένη σε ποικίλα μουσικά style και σας προσκαλεί σε μία μοναδική μουσική εμπειρία παντρεμένη με τη φύση που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της έμπνευσης και της δημιουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

jazz1

  • Την Παρασκευή 14 Οκτ. στις 20:30 το Yiannis Kassetas Group, με στόχο τους τη δημιουργία εικόνων αλλά ακόμα και ιστοριών μέσα από τον ήχο, όπως και τα ταξίδια στη φύση, στην απεραντοσύνη της θάλασσας και στο χάος του διαστήματος…
  • Την Παρασκευή 21 Οκτ. ώρα 20:30 οι Happy Dog Project είναι groovy και έχουν στιγμές απογειωτικές με δικό τους χαρμάνι που μπλέκει το funky/hip hop groove με τους jazz αυτοσχεδιασμούς, ηχοχρώματα από την ελληνική παράδοση και dub ατμόσφαιρες.
  • Την Παρασκευή 28 Οκτ. στις 20:30 το Baby Trio εκφράζει την αφέλεια, τον εφηβικό ενθουσιασμό και γενικά ό,τι κάνει εντύπωση σε έναν νέο μουσικό όταν αρχίζει να παίζει σε ένα συγκρότημα με τους φίλους του, εκφράζοντας τελικά όλες τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που υπάρχουν πριν αρχίσει η κανονική ζωή.

schoolwave

Και για εσάς που δεν προλαβαίνετε όλα τα παραπάνω… υπάρχουν οι Κυριακές με το φεστιβάλ Schoolwave! Μπάντες νέων παιδιών θα βρίσκονται σε κάποια γωνία του Πάρκου παρουσιάζοντας μία φρέσκια -unplugged-  μουσική σε χαλαρούς Κυριακάτικους ρυθμούς.

  • Κυριακή 16 και 23 Οκτ. στις 18:30 απολαμβάνοντας τους Tourlou The Band και The Blank.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις και για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή στις εκδηλώσεις θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Στον χώρο θα λειτουργούν – στους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ – προσωρινά καντίνες, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο θα λειτουργούν σε μόνιμη βάση εστιατόριο και καφέ.

Σε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ διατίθεται δωρεάν WiFi. Tο όνομα του δικτύου είναι SNFCC-FREE-WIFI.

 

Για να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Οκτωβρίου, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, για τις δράσεις του Οκτωβρίου, πατήστε εδώ.

 

 

 

Until next time…

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χαρούλα Μαρή

Γεννημένη στα τέλη του '90, γεμάτη τρέλα και όρεξη για δημιουργία. Μεγάλη αγάπη για την μουσική και το ναρκωτικό μου; Η συγγραφή... Αγαπημένη παρέα μου, ένα καλό βιβλίο, στυλό, μπλοκάκια, ο γάτος μου και η μεγαλύτερη κούπα τσάι του σπιτιού. "Θέλεις ν' ακούσεις;" , το βιβλίο μου στο Wattpad. Ακούω και στο όνομα Αμέρσα. Κι όποιος ψάχνει; Βρίσκει... Κι όποιος ρωτάει; Μαθαίνει...

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;