Τα Διάφανα Κρίνα αποχαιρετούν το Θάνο Ανεστόπουλο με μια συναυλία

Πέρασαν τρεις μήνες περίπου από τότε που ο Θάνος Ανεστόπουλος απεβίωσε και άφησε την ελληνική rock σκηνή λίγο πιο φτωχή. Το 2016 χτυπάει αλύπητα τους μουσικόφιλους και δη τους fan της ελληνικής rock στερώντας τους έναν από τους επιδραστικότερους  καλλιτέχνες. Γιατί ο Ανεστόπουλος δεν είχε απλά τις  ιδιότητες του τραγουδιστή, του στιχουργού και του συνθέτη. Όλα ήταν στοιχεία του χαρακτήρα του και πήγαζαν από μέσα του αβίαστα και φυσικά. Ήταν μια καλλιτεχνική οντότητα, που εκφραζόταν μέσα από την ψυχή του και άγγιζε τις ψυχές των άλλων ανθρώπων.

Τα Διάφανα Κρίνα αυτόν  το Δεκέμβριο θα δώσουν μια συναυλία ως «έναν τρόπο να πουν αντίο» και να τιμήσουν τον Θάνο Ανεστόπουλο . Για όσους τυχερούς θα βρίσκονται στην Αθήνα εκείνη την ημέρα, είναι μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή πρόταση για να τιμήσουν έναν καλλιτέχνη που σημάδεψε τη rock ελληνική σκηνή τα τελευταία 25 χρόνια και το ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα γενικότερα.

Το live θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy. Ώρα έναρξης 21:30. Μπορείτε να δείτε και το event στο Facebook εδώ.

Η αποκλειστική διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από τα Τicket House, Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς και έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

«Ένας τρόπος να πεις αντίο» λοιπόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνο Ανεστόπουλο


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ιωάννα Κατσή

Φοιτήτρια του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, εθισμένη στη μουσική, το καλό φαγητό, τη γυμναστική και τις μεταμεσονύχτιες συζητήσεις. Ένθερμη οπαδός της άποψης ότι η ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές, ένα παιδί με όνειρα που θέλει να φέρει το μέλλον στα δικά του μέτρα. Δεν περιγράφω άλλο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;