Συναυλία Ιδρύματος «Τζένη Καρέζη» 27/6 – Φεστιβάλ “Στην Σκιά των Βράχων 2018”

Τζένη Καρέζη
Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη με αφορμή την επέτειο των 26 χρόνων από το θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού αλλά και της λειτουργίας του, διοργανώνει μεγάλη μουσική εκδήλωση. Σκοπός της, η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος και η διάδοση των υπηρεσιών του, ώστε να συνεχίσει να παρέχει Ανακουφιστική Φροντίδα Δωρεάν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη δεν λαμβάνει καμία κρατική ή κοινοτική χρηματοδότηση και συντηρείται μόνο από τις δωρεές συμπολιτών.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν θεατρικά και κινηματογραφικά τραγούδια της Τζένης.
Τζένη Καρέζη
Λίγα λογια για το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη»
Το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη» έχει ως αποστολή την ανακουφιστική φροντίδα ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις, μέσω της στήριξης της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής μεταφέρθηκε το 2004 από το Αρεταίειο Νοσοκομείο όπου λειτουργούσε, στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, ως παράρτημα του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

Από το 1992 που δημιουργήθηκε το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη» έως σήμερα, υπηρετεί το σκοπό της ανακουφιστικής και παρηγορητικής αγωγής μέσα από πολιτιστικές, εκδοτικές και ενημερωτικές δραστηριότητες.

Μέσα από την λειτουργία της Μονάδας το Ίδρυμα δίνει την δυνατότητα σε χρονίως πάσχοντες ασθενείς να βρίσκουν στήριγμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους δημιουργεί η ασθένεια τους.  Η εξειδικευμένη ομάδα της Μονάδας (γιατροί, ψυχολόγοι, νοσηλευτές) ανακουφίζει τα σωματικά συμπτώματα της νόσου και στηρίζει ψυχολογικά τους ασθενείς και τις οικογένειες τους.

Το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη» είναι Φιλανθρωπικός, Μη Κυβερνητικός Οργανισμός (ΜΚΟ), με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής  Εταιρίας και στηρίζεται σε πόρους που προέρχονται από δωρεές απλών ατόμων και φορέων.  Δεν έχει καμία κρατική οικονομική ενίσχυση.

Τζένη Καρέζη

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμβάνουν μέρος (αλφαβητικά):

Γρηγόρης Βαλτινός
Πέμη Ζούνη
Κωνσταντίνος Καζάκος
Μέμος Μπεγνής
Γιάννης Μπέζος
Νάντια Μπουλέ
Κατερίνα Παπουτσάκη
Τάνια Τσανακλίδου

Συμμετέχουν:

Μπάντα Πολεμικής Αεροπορίας
Ορχήστρα Παναγή Μπαρμπάτη
Χορωδία «Επτάχορδη Λύρα» Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου
και Χορωδία – Μαντολινάτα Αγίου Παντελεήμονα Οδού Αχαρνών

Πληροφορίες/εισιτήρια:

https://www.festivalvraxon.gr/show.php?id=108


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;