Στο Rock & Roll Hall of Fame οι Nine Inch Nails και Depeche Mode

Rock & Roll Hall of Fame

Rock & Roll Hall of Fame: Class of 2020

  Στις 14 του Γενάρη το ανακοινώθηκε η “τάξη” του 2020 και – τι έκπληξη – ο χώρος του heavy metal ήχου παραγκωνίσθηκε άλλη μια φορά. Judas Priest, Thin Lizzy και Motorhead (πως γίνεται να μην είναι στο Rock & Roll Hall of Fame, είναι απορίας άξιον) δεν κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετούς ψήφους από τους κριτές.

  Οι Pat Benatar, Dave Matthews band, Kraftwerk, MC5, Rufus featuring Chaka Khan και Todd Rundgren, που ήταν επίσης υποψήφιοι, δεν κατάφεραν να μπουν.

  Σε άλλα νέα, οι Nine Inch Nails μαζί με τους synth-pop πρωτοπόρους, Depeche Mode κατάφεραν να πάρουν μια θέση στο Hall of Fame, μαζί με τους Notorious B.I.G , Whitney Houston, Doobie Brothers και T. Rex.

  Έκπληκτος δήλωσε ο Trent Renzor των Nine Inch Nails, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, ήταν στην περσινή τελετή βράβευσης των Cure, παραδίδοντάς τους το βραβείο.

 Είμαι κάπως σοκαρισμένος. Όταν κοιτάζω πίσω στη πορεία μας και βλέπω το πως μας εκλαμβάνει το κοινό, πάντα νόμιζα πως πέφτουμε στις ρωγμές από άλλα είδη και ονόματα. Ίσως να είναι και μηχανισμός άμυνας, αλλά υπέθετα πως θα μείνουμε σε εκείνα τα μέρη. Οπότε είναι μεγάλη έκπληξη το να βλέπω την αναγνώριση. Θα επιτρέψω στον εαυτό μου για μια μικρή χρονική περίοδο, να το ευχαριστηθεί όλο αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Με την σειρά τους οι Depeche Mode είπαν :

Είναι τεράστια τιμή να είμαστε ένα από τα μέλη που θα μπουν αυτή τη χρονιά και θα σταθούμε πλάι σε απίστευτα ονόματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν εμάς και τη μουσική μας τόσα χρόνια και κάναν αυτή τη στιγμή πραγματικότητα.

  Η τελετή εισαγωγής του 2020 θα γίνει στο Cleveland’s Public Hall στις 2 Μαΐου και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την HBO και από τον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM Rock & Roll Hall of Fame.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γιάννης Τσέπας

Nothing in life is to be feared. It is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less. Marie Curie. Chemist, Physicist. 7 November 1867 – 4 July 1934

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;