Στα κύματα σου

Στα βάθη της σιωπής σου γεννιέμαι και ξυπνώ, αποκοιμιέμαι στην αγκαλιά σου σαν χάδι και ξαγρυπνώ κάτω απ΄ τα άγρια κύματα σου την πανσέληνο, όταν δεν σβήνει το φως για καληνύχτα κι έτσι ξανά βυθίζομαι και πάλι στα σκοτάδια σου που μες στους βυθούς σου μου μαθαίνεις να ξαναχάνομαι για να βρεθώ και να γνωρίσω τους ορίζοντες μέσα από το λίγο οξυγόνο που μου έμεινε, μέχρι να πάρω και πάλι ανάσα στη στεριά, στα βράχια που δωρίζεις κάθε τόσο, για να επιπλέω καλύτερα μέχρι να μάθω να κολυμπώ και πάλι, σαν ξαναγεννηθώ από τα κύματα που σκάνε πάνω μου και μου θυμίζουν πως δεν με πνίγεις αλλά με μαθαίνεις, θάλασσα και ωκεανέ, όνειρο, ζωή και πτώση, άνοδος στο πέταγμα που μόνο εσύ, μόνο, εσύ, χαρίζεις.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Καραγιαννοπούλου

Πάντα ενθουσιάζομαι το ίδιο που το φεγγάρι δεν πέφτει απ'τον ουρανό, η θάλασσα είναι μπλε και η μουσική μας αγγίζει. Για όλα αυτά και για άλλα, μου αρέσει να γράφω.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;