«Όλα έτσι χάνονται» με τους Νάσο Κατσίνα & Θεόφιλο Ζώτο

23 Νοεμβρίου 2016

Ο Νάσος Κατσίνας και ο Θεόφιλος Ζώτος µας συστήνονται µε το «Όλα έτσι χάνονται»

Το τραγούδι είναι σε διασκευή του «Candy» που έχει ερµηνεύεσει ο Paolo Nutini, υπογράφοντας τον ελληνικό στίχο ο Θεόφιλος. Ένα τραγούδι µε pop διάθεση, που ο ρυθµός και η ένταση κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθ’όλη τη διάρκεια του.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε αρχές του καλοκαιριού στο Youtube αποκτώντας πολλούς fans σε σύντοµο χρονικό διάστηµα κυρίως µέσω των social media. Έπαιξε και σε γνωστά ραδιόφωνα της Αθήνας έχοντας µάλιστα κατακτήσει σε ένα απ’αυτά µια πολύ υψηλή θέση σε Top10.

Ο Νάσος και ο Θεόφιλος αυτή τη περίοδο ετοιµάζουν ένα πολύ δυνατό πρόγραµµα εµφανίσεων που θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό να µας το παρουσιάζουν σε διάφορους ωραίους και ζεστούς χώρους της Αθήνας, όπου εκτός από το ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, στο πρόγραµµα τους θα συµπεριλαµβάνονται και άλλα τραγούδια που όλοι έχουµε αγαπήσει.

Advertisements
Ad 14

Θα τους βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook, πληκτρολογώντας «Nassos Katsinas Ι Νάσος Κατσίνας – Covers and Live events».

Διαβάστε επίσης  Οι αντιδράσεις στα μουσικά γεγονότα για το 2016

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Xiaomi SmartBand 8: Μια ολοκληρωμένη και δελεαστική πρόταση στην κατηγορία των wearable 

Τον Απρίλιο του 2023, η κινέζικη εταιρία ηλεκτρικών συσκευών Xiaomi

Γαλικία: η ξεχωριστή πλευρά της Ισπανίας

Ας ετοιμάσουμε μαζί τις βαλίτσες μας κι ας κατευθυνθούμε προς