«Όλα έτσι χάνονται» με τους Νάσο Κατσίνα & Θεόφιλο Ζώτο

Ο Νάσος Κατσίνας και ο Θεόφιλος Ζώτος µας συστήνονται µε το «Όλα έτσι χάνονται»

Το τραγούδι είναι σε διασκευή του «Candy» που έχει ερµηνεύεσει ο Paolo Nutini, υπογράφοντας τον ελληνικό στίχο ο Θεόφιλος. Ένα τραγούδι µε pop διάθεση, που ο ρυθµός και η ένταση κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθ’όλη τη διάρκεια του.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε αρχές του καλοκαιριού στο Youtube αποκτώντας πολλούς fans σε σύντοµο χρονικό διάστηµα κυρίως µέσω των social media. Έπαιξε και σε γνωστά ραδιόφωνα της Αθήνας έχοντας µάλιστα κατακτήσει σε ένα απ’αυτά µια πολύ υψηλή θέση σε Top10.

Ο Νάσος και ο Θεόφιλος αυτή τη περίοδο ετοιµάζουν ένα πολύ δυνατό πρόγραµµα εµφανίσεων που θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό να µας το παρουσιάζουν σε διάφορους ωραίους και ζεστούς χώρους της Αθήνας, όπου εκτός από το ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, στο πρόγραµµα τους θα συµπεριλαµβάνονται και άλλα τραγούδια που όλοι έχουµε αγαπήσει.

Θα τους βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook, πληκτρολογώντας «Nassos Katsinas Ι Νάσος Κατσίνας – Covers and Live events».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;