Ο Βέβηλος μας ετοιμάζει ένα βράδυ γιορτής!

 

40 Χρόνια Βέβηλος

4ο χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στον κόσμο ο Βέβηλος και με αυτή την αφορμή μας καλεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου να μοιραστούμε μαζί του άλλο ένα βράδυ που θα πάψουμε να μεταφράζουμε σιωπές. Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι ο Βέβηλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC’s! Έγινε γνωστός με τους ιστορικούς Βαβυλώνα τη δεκαετία του ’90 και αυτήν τη στιγμή είναι ένας από τους τελευταίους εν ενεργεία εκπροσώπους του low bap κινήματος.

Η μάστιγα των εξαρτήσεων τον οδήγησε σε 8 χρόνια εγκλεισμού, κατά τα οποία συνέχισε να γράφει ασταμάτητα στίχους, δημιουργώντας αρχικά την Ομερτά και καταλήγοντας αργότερα σε μερικά από τα τραγούδια που συναντάμε στον πρώτο προσωπικό του δίσκο «Το Βιβλίο Tων Ηρώων Tου Δρόμου». Η περιπέτειά του αυτή, όχι μόνο δεν τον άλλαξε, αλλά τον ώθησε να πραγματοποιήσει μία μικρή «περιοδεία» σε σωφρονιστικά ιδρύματα. Ακόμη και σήμερα μέρος των εσόδων του από τα live, τις πωλήσεις των CDs και του merchandise, δίνεται στους τροφίμους των αντίστοιχων ιδρυμάτων ανά την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Βιβλίο Tων Τεσσάρων Στοιχείων» που κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά τον ντεμπούτο δίσκο του, τον συνέδεσε με την αναβίωση του ελληνικού hip hop ήχου, προσφέροντάς του την αναγνωρισιμότητα – που δικαιωματικά του ανήκε – στο ευρύτερο κοινό. Θρασύς όσο πρέπει, εσωστρεφής αλλά όχι αντικοινωνικός, ο Βέβηλος είναι για πολλούς υπόδειγμα αυτοβελτίωσης και καλλιτεχνικής ακεραιότητας, και για όλους, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.

Εισιτήρια για το live του Βέβηλου

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αγοράς είτε απλού εισιτηρίου είτε ειστήριο με t-shirt. Μπορείτε να δηλώσετε το μέγεθος του t-shirt που επιθυμείτε κατά την αγορά του εισιτηρίου σας. Για τον τρόπο παραλαβής των T-shirts θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση σύντομα. Αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια. Το απλό είναι στα 10 ευρώ ενώ με το μπλουζάκι είναι στα 12 ευρώ.
Μείνετε συντονισμένοι με το facebook  event:
https://www.facebook.com/events/511992469635187/

ΣΗΜΕΊΑ ΠΡΟΠΏΛΗΣΗΣ

ONLINE: www.hunteragency.gr

ΦΥΣΙΚΆ σημεία

HUNTER AGENCY
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Τηλ.: 210 360 8366
IMANTAS
Σαρρή 46, Ψυρρή
Τηλ.: 210 324 2411

RELOAD
Ακαδημίας 81
Τηλ.: 210 380 1464

RHYTHM RECORDS
Εμμανουήλ Μπενάκη 74
Τηλ.: 210 384 1550

PIRAEUS 117 ACADEMY [5]
Πειραιώς 117, Πετράλωνα
210 3626 540


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γεώργιος Τσίρος

Φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,ελπίζω όχι για πολύ ακόμα. Λάτρης της μουσικής, του αθλητισμού και των καλών σειρών,το προσπαθώ με τον προγραμματισμό.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;