Ο Max και o Iggor Cavalera το Νοέμβριο στην Αθήνα.

 

Tα πρώην μέλη των Sepultura, οι τεράστιοι Max και Igor Cavalera επιστρέφουν στη χώρα μας, στις 18 Νοεμβρίου στο Gagarin, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Cavalera Conspirasy, τους Marc Rizzo και τον Johny Chow,  για να μας παρουσιάσουν ολόκληρο το θρυλικό Roots.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

O Max και ο Iggor Cavalera παρουσιάζουν το θρυλικό άλμπουμ των Sepultura, “Roots” στο Gagarin!
Άλμπουμ-σταθμός στην ιστορία της metal μουσικής, το περίφημο “Roots” κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια και -κυριολεκτικά- άλλαξε το ρου του σκληρού (και όχι μόνο) ήχου. Ο πρωτοφανής συνδυασμός των tribal στοιχείων της βραζιλιάνικης μουσικής παράδοσης με τον metal και nu-metal ήχο που τότε άρχιζε την μετεωρική πορεία του, αποδείχτηκε εξαιρετικά μεστός: με πάνω από 2.000.000 πωλήσεις, το “Roots” παραμένει ως σήμερα ένα από τα πλέον επιτυχημένα metal άλμπουμς και καθιέρωσε τους Sepultura ως ένα από τα τοτέμ του σκληρού ήχου της δεκαετίας του 1990.
Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, τα αδέρφια Cavalera θα παρουσιάσουν στο Gagarin εξ’ολοκλήρου το “Roots”, έχοντας μαζί τους τον Marc Rizzo (Soulfly, Cavalera Conspiracy, ill Nino) και τον Johny Chow (Cavalera Conspiracy).
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου:

Max & Iggor Cavalera Return To Roots, Gagarin 205, Αθήνα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 23 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots.

Ταμείο: 26 ευρώ

 

Πηγή:

O Max και o Ιggor Cavalera τον Νοέμβρη στην Αθήνα.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κώστας Παπαδάτος

Απόφοιτος ΕΑΠ. Πρόγραμμα σπουδών: Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μουσική και διάβασμα τα χόμπι μου.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;