Ο απόηχος της παρουσίας τους

Είναι ο άνεμος που αφήνουν πίσω τους όταν περπατούν, ένα περπάτημα γαλήνιο και βαρύ συνάμα. Ο ήχος των χεριών τους όταν σ’αγγίζουν στο πρόσωπο και σου λένε πως <<Όλα θα πάνε καλά >> , η βραχνιασμένη τους φωνή όταν ξυπνούν, το κουταλάκι που ανακατεύουν τον καφέ τους κάθε πρωί και η πόλη που ξυπνάει μαζί τους. Το κομμάτι που παίζει στο αυτοκίνητο τους και είναι πάντα το ίδιο. Το παράφωνο νανούρισμα τους τις νύχτες που φοβάσαι. Ο ήχος όταν αλλάζουν σελίδα σε κάθε βιβλίο που διαβάζουν, το γέλιο τους σε κάθε αστείο σου και η σιωπή τους όταν δακρύζουν αποφεύγοντας το βλέμμα σου. Οι παύσεις τους στις συζητήσεις που κάνεις μαζί τους. Ο χτύπος της καρδιάς τους όταν βρίσκεσαι στην αγκαλιά τους. Ο χορός τους που δεν έχει ποτέ ρυθμό, σε μουσικές που σιγοτραγουδούν από διαφημίσεις των 90’s. Ο ήχος του αναπτήρα, που αδιάφορα αφήνουν στο τραπέζι αφού ανάψουν το τσιγάρο τους. Ο ήχος από τα κλειδιά τους όταν επιστρέφουν στο σπίτι. Η καλημέρα και η καληνύχτα τους. Είναι ο ήχος του τηλεφώνου όταν εκείνοι σε καλούν. Οι διαφωνίες μαζί τους και ο θόρυβος της σιωπής μέχρι τη συμφιλίωση. Ο ήχος της πόρτας όταν κλείνει και δεν γυρίζουν ξανά, και παίρνουν για πάντα, πίσω, τη μουσική τους, μαζί τους.

1
www.cinemagazine.gr

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Καραγιαννοπούλου

Πάντα ενθουσιάζομαι το ίδιο που το φεγγάρι δεν πέφτει απ'τον ουρανό, η θάλασσα είναι μπλε και η μουσική μας αγγίζει. Για όλα αυτά και για άλλα, μου αρέσει να γράφω.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;