Το νέο video clip των Imagine Dragons θα σε κάνει να… πιστέψεις

Οι Imagine Dragons ετοιμάζονται για την επιστροφή τους, καθώς η τελευταία τους δουλειά, είναι το Smoke + Mirrors του 2015.

Το πρώτο βήμα σε αυτή την επιστροφή, ήταν η δημοσίευση του νέου τους single, με τίτλο Believer. Το κομμάτι έχει δυνατά drums, electro rock ξεσπάσματα και μια μελωδία που δεν πρόκειται να ξεκολλήσει από το κεφάλι σου.

Μιλάει για το πως ο άνθρωπος γίνεται πιο δυνατός μέσα από τον πόνο και αυτό το κάνει… πιστό, όπως μας λέει και ο τίτλος. Το οπτικό κομμάτι όμως, το πάει σε άλλα επίπεδα. Aπογειώνει το νόημα και τον ρυθμό του κομματιού.

Το clip διατηρεί το αισθητικό κομμάτι από το εξώφυλλο του single και μας δίνει μια retro sci fi αισθητική. Neon φώτα και σχέδια, μπλέκονται με έναν αγώνα box που έχει ο τραγουδιστής Dan Reynolds με κατά πως φαίνεται, τον πόνο τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μοντάζ είναι αρκετά γρήγορο και σε συνδυασμό με αυτό το videogame neon vibe, απογειώνει αισθητικά το τραγούδι. Επίσης κάνει εξαιρετική οπτικοποίηση των στίχων, καθώς ουσιαστικά βλέπουμε μια ονειρική απεικόνιση του νοήματος.

Μετά από αυτό, και εσύ θα γίνεις πιστός… θαυμαστής τους.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Παναγιώτης Σενούντας

Δυο σχολές και τέσσερα χρόνια μετά, κατάλαβα πως το γράψιμο είναι αυτό που με γεμίζει περισσότερο από όλα. Έτσι, κάπου ανάμεσα σε ένα PlayStation, μερικά manga, εκατοντάδες δίσκους και ένα φορητό σινεμά, τελείωσα το πρώτο μου βιβλίο και είμαι εδώ για γράψω για σένα για όλα τα παραπάνω. Είσαι μέσα;

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;