Εκρηκτικό προβλέπεται το δίδυμο Βέβηλος – Anser στα Ιωάννινα

Πηγή: Αρχείο ομάδας Πολυχώρου Αγορά

Το “Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών” συναντά το “Άδυτο” σε μια σπάνια ζωντανή συνεργασία. Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Αγορά στα Ιωάννινα, οι δύο σπουδαίοι MC’s, o Βέβηλος και ο Anser, θα βρεθούν μαζί επί σκηνής σε μαραθώνιο πρόγραμμα. Στο live θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη τους τη δισκογραφία.

On Decks DJ Magnum

Οι Βέβηλος και Anser δεν χρειάζονται πολλά λόγια να ντύσουν το όνομά τους. Δύο MC’s με δύο και πλέον δεκαετίες πορείας στον Ελληνικό hip hop χάρτη, με πορείες παράλληλες σε επίπεδο θεματολογίας και συνέπειας ακόμη και αν δεν είχε τύχει να συναντηθούν καλλιτεχνικά. Μέχρι πρόσφατα.

Βέβηλος Anser

Μία συνεργασία τους στον τελευταίο δίσκο του Βέβηλου, «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών», με το «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα», ένα κομμάτι που αγαπήθηκε όσο λίγα από την hip hop κοινότητα την φετινή χρονιά, τους έφερε κοντά μέσα από περιορισμένες ζωντανές εμφανίσεις, σφραγίζοντας μία πανέμορφη συνεργασία, που έχει να προσφέρει πολλά καλλιτεχνικά, καθώς τόσο ο Βέβηλος όσο και ο Anser, με τον δίσκο του «Άδυτο», σφράγισαν τους τελευταίους μήνες του 2018 και το 2019, με δύο κυκλοφορίες που απέδειξαν περίτρανα, ότι το αυθεντικό hip hop, που ξυπνά συνειδήσεις βρίσκεται εδώ, μακριά από πρόζα και επιδείξεις πλούτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βέβηλος Anser
Πηγή: Facebook

Πότε;

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Που;

Πολυχώρος Αγορά (Κ.Κάτσαρη 11, Ιωάννινα)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Ώρα έναρξης: 21.30

Προπώληση-Ταμείο: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Γερμανός (Πλατεία Παπανδρέου Γεωργίου 12, έναντι ρολογιού, Ιωάννινα)
Grizzlie Tattoo (Αραβαντινού 6, Ιωάννινα)
Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

 

Ο Βέβηλος, ο Anser και όλοι εμείς σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε αυτές τις όμορφες στιγμές παρέα.

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γιάννης Πάσσαρης

Nothing in life is to be feared. It is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less. Marie Curie. Chemist, Physicist. 7 November 1867 – 4 July 1934

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;