«Βαθιές Αναπνοές» από τον Μύρωνα Στρατή (video clip)

 

Ο Μύρωνας Στρατής, ένας από τους πιο δημοφιλείς εκφραστές της σύγχρονης hipsterκουλτούρας με μια πολύπλευρη προσωπικότητα που αφομοιώνει τις πιο σύγχρονες τάσεις στην τέχνη, στην πολιτική, στη… μαγειρική, είναι από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες, που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν & να πείσουν σε ένα τόσο cool video clip concept με λιτή σύγχρονη αισθητική-όαση.

Το ολοκαίνουργιο video clip για το ομότιτλο του άλμπουμ & αγαπημένο των fan τραγούδι «Βαθιές Αναπνοές», αναπαριστά έξυπνα τις φάσεις μιας ερωτικής σχέσης, τη γλύκα της αρχής, τις συγκρούσεις & τον αναπόφευκτο χωρισμό, όλα μέσα από μεταφορικές εικόνες που διαδραματίζονται σε ένα στούντιο. Η σκηνοθεσία είναι του Sherif Francis.

Το «Βαθιές Αναπνοές», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Μύρωνα είναι, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, το πιο προσωπικό τραγούδι που έχει γράψει μέχρι σήμερα για τον εαυτό του, αφού είναι βασισμένο σε αληθινά βιώματα σχετικά με τη δυσκολία και την αγωνία του να πεις… «χωρίζουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το single «Βαθιές Αναπνοές», όπως και το ομότιτλο album, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;