Όταν ο Jimmy Fallon Συνάντησε τους Slayer

slayer

Είναι σπάνιο αλλά πάντα ευπρόσδεκτο και απολαυστικό, όταν μια heavy metal μπάντα εμφανίζεται στην mainstream τηλεόραση. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στον αγαπημένο Jimmy Fallon που φιλοξένησε στην εκπομπή του τους Slayer.

Ο Jimmy Fallon φώναζε «That’s How You Do It!».

Οι βετεράνοι του είδους εμφανίστηκαν στο The Tonight Show και παραλίγο να τα σπάσουν κυριολεκτικά, αφού ερμήνευσαν το Raining Blood. Το συγκεκριμένο κομμάτι θεωρείται κλασικό της metal σκηνής και οι σκληροπυρηνικοί Slayer έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρά τα τριάντα χρόνια που μετράει η μπάντα τους. Το studio σείστηκε και το χειροκρότημα έπεσε, ενώ ο Fallon μπήκε να τους συγχαρεί φωνάζοντας «That’s How You Do It!».

Πραγματικά είναι οξύμωρο το να λες το όνομα Jimmy Fallon και Slayer στην ίδια πρόταση. Αλλά σίγουρα είναι μια κίνηση άξια επικρότησης. Φαίνεται πως οι εκπομπές δίνουν πλέον χώρο και σε άλλα ήδη μουσικής και όχι μόνο στην pop.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Παναγιώτης Σενούντας

Δυο σχολές και τέσσερα χρόνια μετά, κατάλαβα πως το γράψιμο είναι αυτό που με γεμίζει περισσότερο από όλα. Έτσι, κάπου ανάμεσα σε ένα PlayStation, μερικά manga, εκατοντάδες δίσκους και ένα φορητό σινεμά, τελείωσα το πρώτο μου βιβλίο και είμαι εδώ για γράψω για σένα για όλα τα παραπάνω. Είσαι μέσα;

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;