Ποιο είναι το καλύτερο pop τραγούδι της χρονιάς;

Θεωρείται το καλύτερο pop τραγούδι της χρονιάς και όχι δεν είναι της Ariana Grande ή της Nicki Minaj. Ευτυχώς. Είναι από τον Abél Makkonen Tesfaye. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Weeknd και το νέο του κομμάτι I Feel It Coming. Σε αυτό μάλιστα συνεργάζεται και με θρυλικό duo συγκρότημα Daft Punk.

Eίναι από τους κύριους εκπροσώπους της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Το Independent μάλιστα θεωρεί το νέο του κομμάτι I Feel It Coming ως το καλύτερο pop τραγούδι. Της χρονιάς. Βασικά, της δεκαετίας, αλλά επειδή έχει σημάδια υπερβολής, ας μείνουμε στης χρονιάς. Πάντως, το κοινό φαίνεται να συμφωνεί.

Ο νέος του δίσκος Starboy κυκλοφορόρησε στις 25 Νοεμβρίου μπαίνοντας εντός 24 ωρών στο Νο1 σε πάνω από 80 χώρες.

Στο παρελθόν έχω μέθυσει για να καταπολεμήσω τη νευρικότητα, το αλκοόλ ηρεμούσε τα νεύρα μου. Τραγουδάω live, δεν έχω χορευτές και στη σκηνή ανεβαίνω μόνος μου: είναι φυσιολογικό να είμαι λίγο νευρικός. Σταμάτησα όταν συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι που είχαν έρθει να με δουν ήταν πιο ενθουσιασμένοι από μένα, έτσι έπαιρνα δύναμη. Τώρα είμαι πάντα νηφάλιος και πρέπει να πω ότι το προτιμώ, φανερώνει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του για το νέο του δίσκο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;