Το «Chained To The Rhythm» είναι το νέο κομμάτι της Katy Perry

Όλοι οι καλλιτέχνες ξέρουν τι να κάνουν πλέον. Ξέρουν το πρωτόκολλο. Ακολουθώντας τα χνάρια της Beyoncé απλώς κυκλοφορούν τη νέα τους δουλειά. Μια έκπληξη για τους θαυμαστές οι οποίοι θα σπεύσουν να ακούσουν – δουν τι νέο έκανε ο λατρεμένος τους. Έτσι, λοιπόν και η Katy Perry το νέο της κομμάτι με τίτλο «Chained To The Rhythm».

Θέλοντας να προκαλέσει ένα μικρό χαμό, δε θα τα καταφέρει. Δεν τα κατάφερε με το Rise που υποτίθεται ήταν στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν το επίσημο κομμάτι και είχε προβολή τεράστια. Για να μαζέψει τα- μόλις για εκείνη- 98 εκατομμύρια προβολές χρειάστηκαν περίπου 6 μήνες. Και αν τα συγκρίνει κανείς με άλλες επιτυχίες της που μάζευαν πάνω από 200 εκατομμύρια μέσα σε μόλις2 εβδομάδες, καταλαβαίνει κανείς την καθοδική πορεία που έχει πάρει.

Αν και έχει ωραία ενορχήστρωση, ο ρυθμός είναι μονότονος και ο στίχος θέλει να πει κάτι αλλά δεν καταφέρνει να μεταφέρει το μήνυμα. Θέλει να σου θίξει λίγο την καθιστική ζωή. Όλοι βλέπουν μέσα από ένα συγκεκριμένο πρίσμα. Αλλά οι λέξεις και ο ρυθμός δεν συνάδουν καταλήγοντας σε ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα που ίσως ούτε οι φανατικοί της να μην λατρέψουν.

Fun fact: Έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Skip Marley, εγγονό του Bob Marley, για το συγκεκριμένο κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Chained To The Rhythm», λοιπόν.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;