Μπορείς να χειριστείς το Facebook των Depeche Mode!

Οι Depeche Mode αφήνουν τους θαυμαστές τους να χειρίζονται την επίσημη σελίδα τους στο Facebook για ένα ολόκληρο χρόνο!

Πιο συγκεκριμένα, ένας θαυμαστής ανά ημέρα θα μπορεί να χειριστεί τη σελίδα τους στο Facebook. Και όλο αυτό στο πλαίσιο προώθησης του νέου τυς album Spirit που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου. Πρόκειται για σελίδα μάλιστα που έχει πάνω από 7.000.000 likes.

«Είτε είσαι θαυμαστής από το Basildon είτε από χθες, θέλουμε να μάθουμε για εσένα. Αυτό σημαίνει ότι αφορά σε λάτρεις συναυλιών, cover artists, bloggers, πρώην θαυμαστές, superfans, σημαντικούς άλλους, νεαρούς θαυμαστές και πολλούς ακόμα. Γενικά, αν έχει κάτι ενδιαφέρον να πεις για τους Depeche Mode, ίσως σε αφήσουμε να το πεις ως Depeche Mode», κονοποιούν οι ίδιοι στη σελίδα τους.

Για 365 ημέρες, 365 θαυμαστές θα «εισβάλλουν» καθημερινά στο page του δημοφιλούς σγκροτήματος για να δημοσιεύουν ειδήσεις, videos, φωτογραφίες, covers και γενικότερο περιέχομενο προς προώθηση από την μπάντα. Σποραδικά επίσης θα έχουν χρέη επιμελητή και special guests.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To συγκρότημα έχει από τα πιο πιστά fan bases. Έτσι αποφάσισαν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους με μια ιδιαίτερη κίνηση. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, δείχνουν πως εκτιμούν και αναγνωρίζουν το κοινό τους.

Οι Depeche Mode θα εμφανιστούν στο Terra Vibe της Μαλακάσας στις 17 Μαΐου.

Για να δηλώσεις συμμετοχή, μπες εδώ.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;