10 + 1 διασκευές για το Despacito που «σπάει» κάθε ρεκόρ

Despacito

Το Despascito δεν χρειάζεται να συστηθεί σε κανένα. Ο καθένας έχει «πιάσει» λίγο Despacito στο ραδιόφωνο και έχει κουνήσει ελαφρώς τους γοφούς του στους ρυθμούς, ενώ μπορεί να είναι και η ένοχή του απόλαυση.

Το Despacito των Luis Fonsi και Daddy Yankee «σπάει» κάθε ρεκόρ! Δεν πρόλαβε το See You Again να σκαρφαλώσει στην κορυφή του YouTube με τα κομμάτια με τις περισσότερες προβολές και το καλοκαιρινό hit το εκθρονίζει με παραπάνω από 3,1 δισ. προβολές.

Και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους! Οι καθημερινές προβολές του Despascito είναι πάνω από 14,5 εκατομμύρια κατά μέσο όρο, φθάνοντας τα 25 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μια μέρα. Έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές σε πάνω από 99 χώρες. { Μεξικό (376 εκατομμύρια), Βραζιλία (213 εκατομμύρια), ΗΠΑ (183 εκατομμύρια), Ιταλία (142 εκατομμύρια), Γαλλία (80 εκατομμύρια), Ινδονησία (36 εκατομμύρια), Ηνωμένο Βασίλειο (36 εκατομμύρια), Ινδία (32 εκατομμύρια), Ισραήλ (17 εκατομμύρια) και Αίγυπτος (8,8 εκατομμύρια)}.

Σε ένα κόσμο όμως που κατακλύζεται από τον ρυθμό του τι θα έλεγες για κάτι διαφορετικό;

Τα παρακάτω άτομα δοκίμασαν τις μουσικές και δημιουργικές δυνατότητές τους και τα κατάφεραν άψογα. Εντάξει ίσως όχι τόσο το παιδί με τα ντραμς αλλά σίγουρα ξεχωρίζει η κοπέλα με την άρπα. Πώς ένα κομμάτι με έντονο reggaeton ρυθμό «υποτάσσεται» στη συχνότητα της άρπας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλή απόλαυση!

 

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

https://www.facebook.com/WeAreRhythmic/videos/789236724584342/

#11


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;