Λάργκο & The Sailing Tomatoes & Ζητιάνοι στον Πολυχώρο WE

Λάργκο & The Sailing Tomatoes & Ζητιάνοι

Πέμπτη 04 Μαΐου

WE

Advertisements
Ad 14

Πέμπτη 04 Μαΐου, 3 μπάντες της πόλης και των δρόμων της, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην σκηνή του πολυχώρου WE και μας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι από τους παραδοσιακούς ρυθμούς της Μεσογείου μέχρι τον σκληρό ηλεκτρικό ήχο σκοτεινών υπογείων.

Λάργκο, The Sailing Tomatoes και οι Ζητιάνοι μοιράζονται τη μουσική τους με όλους εμάς και πλημμυρίζουν τον πολυχώρο με μελωδίες και μακρινές εικόνες!

Λίγα λόγια για τους Λάργκο:

Το συγκρότημα Λάργκο δημιουργήθηκε το 2013 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Πρόκειται για ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν. Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από την Ιταλική λέξη ”Largo”, που είναι ένδειξη του τρόπου παιξίματος ενός μουσικού κομματιού (αργάκαι με μεγαλείο).

Το πρώτο live του γκρουπ δόθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 στο Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού. Στις αρχές του 2015 υπήρξαν κάποιες ανακατατάξεις στην σύνθεση της μπάντας, και προστέθηκαν τρία καινούρια μέλη.

Με νέα πλέον σύνθεση, το 2015, αρχίζουν να δίνουν και πάλι ενεργό παρουσία μέσα από συναυλίες που πραγματοποιούν σε διάφορα φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις και τον Απρίλιο του 2016 θα έρθει η πρώτη κυκλοφορία της μπάντας, που περιέχει πέντε συνθέσεις. Την επιμέλεια και καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής ανέλαβε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης  Ελληνική γλώσσα: πάθος για αυτή σε όλες τις άκρες της Γης

Οι Λάργκο είναι:

Κωσταντής Παπακωνσταντίνου – ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Τάσος Κοφοδήμος – ακουστική κιθάρα, φωνή

Παύλος Μέτσιος – τρομπέτα, φωνητικά

Μανώλης Σταματιάδης – ακορντεόν, synth

Ηλίας Ρότσιας – ηλεκτρικό μπάσο

Κώστας Αναγνώστου – τύμπανα

Links:

Largo Fb Page

Λίγα λόγια για τους Sailing Tomatoes:

Οι Sailing Tomatoes δημιουργήθηκαν το 2010. Ο ήχος τους είναι ένα μίγμα της παραδοσιακής μουσικής της Μεσογείου και της αμερικάνικης φολκ και μπλουζ.

Έχουν κυκλοφορήσει τους δίσκους Δρόμος (2011), Ψιχαλίζει στα παλιά (2013) και Dive (2017).Μπορεί να τους έχετε ακούσει να παίζουν στους δρόμους της πόλης.

Οι Sailing Tomatoes είναι:

Γιώργος Μουτούκιας – μπουζούκι, μαντολίνο

Φίλιππος Σέινκμαν – κιθάρα, φωνητικά

Βαγγέλης Δόμανος – ντραμς, κρουστά

Πέτρος Αναγνωστόπουλος – ακορντεόν

Βαγγέλης Κάραλης – βιολί

Κώστας Βασιλούδης – φωνή

Links:

The Sailing Tomatoes Fb Page

Λίγα λόγια για τους Ζητιάνους:

Οι Ζητιάνοι σχηματίστηκαν το 2016 το Φεβρουάριο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, τότε μπήκαν στο στούντιο να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ. Δημοφιλείς στους πιο ”fabulous” κύκλους της πόλης αρεστοί σε αγόρια και κορίτσια νέους και παιδιά από το πεζοδρόμιο στο πιάτο σας, το άλμπουμ τους Πεινάω θα κυκλοφορήσει.

Οι Ζητιάνοι είναι:

Άρης Παπαδόπουλος – ντραμς

Βασίλης Πανούτσος – κιθάρα, φωνή

Ηλίας Βουρλιώτης – κρουστά

Σωτήρης Ζηλιασκόπουλος – μπάσο

Links:

Zitiani Fb Page

Λάργκο & The Sailing Tomatoes & Ζητιάνοι Live

Πέμπτη 04 Μαΐου 2017

Πολυχώρος WE

Είσοδος: 5

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Με την υποστήριξη:

102fm | 95.8fm | Exostis | Rejected | RadioNowhere | Thesout | Maxmag | Beater

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ηλιακή  έκλειψη μύθοι και δοξασίες

Είναι ευρύτατα διαδεδομένη η άποψη ότι η ηλιακή έκλειψη ήταν
Αρχαίες Οινιάδες

Οινιάδες: μια αρχαία πολιτεία στις εκβολές του Αχελώου

Οινιάδες: μια αρχαία πολιτεία στις εκβολές του Αχελώου Πηγή:skai.gr Οι Οινιάδες ήταν