Και οι Guns N’ Roses επανακυκλοφορούν

Guns N' Roses

 

Οι Guns N’ Roses κυκλοφόρησαν μια επανέκδοση του Appetite For Destruction, του άλμπουμ που χαρακτηρίστηκε ως το πιο πετυχημένο της δεκαετίας του ’80 και ως εκείνο που έκανε την μπάντα να έχει αυτό το θρυλικό υπόβαθρο που μέχρι και σήμερα ακούμε, βλέπουμε και νιώθουμε.

Κι επειδή πολλοί αναγνώστες μας είναι νεαροί, έφηβοι και μικρότεροι ημών ίσως να μην γνωρίζουν τους Guns N’ Roses αλλά για αυτό υπάρχουμε εμείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό είναι όλο το Appetite For Destruction:

https://www.youtube.com/watch?v=xS9hYS9guRU&list=PL2c62ZQ8kOmn8rXktiGgiCqcPBgwuhqqE

 

Το Apetite For Destruction:Locked N’ Loaded edition, όπως ονομάζεται η επανέκδοση – μάλλον όλο το boxset, περιλαμβάνει 73  κομμάτια εκ των οποίων 49 ακυκλοφόρητα σε τέσσερις δίσκους και έχει επικεντρωθεί στους παλιούς καλούς Guns N’ Roses.

Τόσο μουσικά όσο και εικαστικά, με όλα τα συλλεκτικά αντικείμενα που περιέχει μας γυρίζει στις αλήτικες εποχές τους. Αλλά αναλυτικά υπάρχει ένα δείγμα των αντικειμένων της συλλεκτικής αυτής έκδοσης από τον Jeff Fura, της Universa Music Enterprises:

 

Guns N’ Roses – Appetite For Destuction Box Unboxing:

 

Συχνά βλέπουμε μπάντες βεληνεκούς των Guns N’ Roses να επιχειρούν μια επανέκδοση κάποιου άλμπουμ που σημάδεψε ή την μπάντα την ίδια ή ήταν πολύ επιτυχημένο εμπορικά και αγαπήθηκε από το κοινό.  Το Appetite For Destruction είναι ένας τέτοιος δίσκος σίγουρα, που καλύπτει και τις δύο περιπτώσεις.

Μετά την επιστροφή του Axel Rose στην μουσική βιομηχανία το “φάντασμα” των 80’s επανήρθε, αυτή τη φορά μακάρι να παραμείνει.

Μια ακόμη γεύση ακυκλοφόρητων κομματιών μας δίνει η παρακάτω εκτέλεση του November Rain:

 

 

Το 2018 να είναι μια καλή χρονιά για την μουσική βιομηχανία γενικότερα, πολλές δουλειές από αξιόλογους καλλιτέχνες. Αναμένουμε τα καλύτερα που έρχονται και αναμένουμε κι άλλα αλήτικα “φαντάσματα” του παρελθόντος να ζωντανέψουν.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;