Οι Green Day μας τραγουδούν No Trump, No KKK, No Fascist USA

H αμερικανική punk rock μπάντα Green Day παρέμεινε ντροπαλή για πολύ καιρό. H φούσκα της συνεσταλμένης και μαζεμένης συμπεριφοράς έσκασε στα American Music Awards κατά τη διάρκεια ερμηνείας του τραγουδιού τους Bang Bang επί σκηνής όπου ξαφνικά πρόσθεσαν το No Trump, No KKK, No Fascist USΑ.

https://twitter.com/GDIdiotLyrics/status/800546293810692097

Πρόκειται για κομμάτι από τον πρόσφατο δίσκο τους Revolution Radio και όπως είναι φανερό και από τον τίτλο στοχεύουν σε μια μικρή μουσική επανάσταση εμφανώς δυσαρεστημένοι από την έκβαση των αμερικανικών εκλογών. Ο frontman του συγκροτήματος Billie Joe Armstrong σκέφτηκε λοιπόν να πρωτοτυπήσει στους στίχους παρασέρνοντας και το κοινό μαζί του.

Σε πολιτική διαμαρτυρία λοιπόν εξελίχθηκε η εμφάνισή τους κατά του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump από τον οποίο αναμένεται και κάποιας μορφής απάντηση. Tweet θα είναι, ban θα είναι, πάντως ο εξίσου εκρηκτικός Donald Trump δε θα αφήσει να περάσει κάτι τέτοιο τόσο εύκολα. Εκτός κι αν η αλλαγή συμπεριφοράς του σε πιο low profile εκδηλωσείς επηρεάσει και την αντίδρασή του στο τραγούδι των Green Day.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

https://twitter.com/GDIdiotLyrics/status/800615882292609024


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;