Άλμπουμ “Unbounded” (14 Απριλίου 2022, Self-release)

Οι ORRA (ΩЯRΑ) είναι ένα νέο και πολλά υποσχόμενο Progressive, Hard και Heavy Metal σχήμα, με έδρα την Αθήνα.

Η μπάντα σχηματίστηκε το φθινόπωρο του 2019 από μια ομάδα έμπειρων, αποφασισμένων και ανοιχτόμυαλων μουσικών, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί σε διάφορα projects όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό που ξεχωρίζει τους ORRA από τις άλλες μπάντες είναι οι δυνατές, μελωδικές κιθάρες, τα εξωτικά grooves, το δυνατό rhythm section καθώς και τα δυνατά φωνητικά και οι πολύπλοκες, πολυεπίπεδες ενορχηστρώσεις με μια όμορφα συγχρονισμένη ψυχεδελική ατμόσφαιρα και συμφωνικά στοιχεία που θα σας κάνουν να θέλετε να γίνετε ένα με την Μουσική τους ύπαρξη.. Αυτή τη στιγμή, το συγκρότημα παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο “Unbounded” που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες στις 14 Απριλίου 2022, μέσω της Distrokid.

 

Οι ORRA (ΩЯRΑ) ειναι:

Advertisements
Ad 14

Peter V. Pierrakeas: Guitars-Keyboards

Minornoiser: Bass

Additional musicians performed on “Unbounded” are

William V. Baldo: Drums-Percussion

Vasilis Axiotis: Vocals

Ακούγοντας το “The revenant” και βλέποντας και το video ενθουσιάστηκα. Με έβαλε πολύ αργά και σταδιακά στο κλίμα. Και έπειτα… Δυναμική και έκρηξη!! Όσον αφορά το “Prometheus Unbound Trilogy” μπορώ να πω οτί είναι το ιδανικό κομμάτι για να ξεκινήσει κανείς να ακούει αυτό το album. Θα συνεχίσω με το αγαπημένο μου και τα υπόλοιπα θα σας αφήσω να τα ανακαλύψετε μόνοι σας. Το “Redemption” δίνει μια άλλη νότα στον δίσκο και ενθουσιάζει κάθε φορά που το ακούω όλο και περισσότερο. Ακολουθήστε τους στα social media.

Διαβάστε επίσης  Μια βραδιά με τον κύριο Nick Cave στην Αθήνα

OFFICIAL LINKS

https://www.facebook.com/ORRA-band-101574509134682

https://orraband.bandcamp.com/album/unbounded

https://www.youtube.com/channel/UC0p_Nh9zOLp9Lh4Bl5MLSQw

Είμαι 20 χρονών και γεννήθηκα στα Γιάννενα.Σπουδάζω Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Λατρεύω τα ταξίδια,ασχολούμαι με το ρεμπέτικο τραγούδι και γράφω ανελλιπώς.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Νέοι ισχυροί-βέλτιστοι ελεγκτές που βασίζονται σε σύστημα ασαφούς περιγραφής

Τα μη γραμμικά συστήματα έχουν εφαρμογές σε πολλούς διαφορετικούς τομείς,

Πώς να ταιριάξω τα χρώματα του σπιτιού σαν επαγγελματίας

 Όσο περνάνε τα χρόνια μέσα σε ένα σπίτι, αυξάνεται η