5 εφαρμογές για μουσικόφιλους.

Αν αγαπάτε την μουσική, αν είστε συνέχεια με τα ακουστικά σας, αν πάντα σιγοτραγουδάτε κάποιο κομμάτι, τότε αυτές οι εφαρμογές είναι για σας. Σας προτείνω τις 5 -αγαπημένες- εφαρμογές που κυκλοφορούν για να είστε πλήρως εξοπλισμένοι…μουσικόφιλοι!

  • Shazam (Android, iOS, Windows Phone)

shazam

Εάν μπορείτε να ακούσετε ένα τραγούδι, αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε πως λέγεται, το Shazam είναι η λύση για σας, καθώς είναι διατεθειμένο να σας δανείσει το ψηφιακό αυτί του για να βοηθήσει. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή , κρατήστε το τηλέφωνό σας στον αέρα προς την κατεύθυνση της μουσικής και το Shazam θα κάνει τα μαγικά του για να εντοπίσει το τραγούδι. Το Shazam μπορεί να προσθέσει αυτόματα τα τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής του Spotify, καθώς μπορείτε και να δημιουργήσετε έναν σταθμό Pandora που βασίζεται στη μουσική που έχετε αναγνωρίσει. Μπορείτε να μάθετε τι ακούν οι άνθρωποι                                                                            κοντά σας, για να το ανακαλύψετε στην καρτέλα Εξερεύνηση.

  • Spotify (Android, iOS, Windows Phone)

spotify

Το Spotify έχει γίνει συνώνυμο με το online streaming μουσικής, χάρη στο οικείο περιβάλλον εργασίας του, την ενσωμάτωση του Facebook και την τεράστια βιβλιοθήκη τραγουδιών που έχει πάνω από 30 εκατομμύρια κομμάτια. Το Spotify, εφαρμογή για κινητά έχει ενημερωθεί ώστε να καταστεί δυνατή, η πιο ελεύθερη ροή μουσικής που υπήρξε ποτέ, και με μια μηνιαία συνδρομή 6,99€ σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έναν απεριόριστο αριθμό τραγουδιών για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Υπάρχει το Party DJ mode, για να ξεφαντώνετε με έτοιμες playlists, η Running playlist, για όταν γυμνάζεστε και Discovery Weekly playlists, για να ανανεώνετε την μουσική που ακούτε κάθε βδομάδα! Αυτά καθιστούν το Spotify από τις αγαπημένες μας εφαρμογές, και γι’ αυτό δεν θα σταματήσετε να πατάτε το play!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  • Soundcloud ( Android, iOS)

soundcloud

Άφθονες εφαρμογές σας επιτρέπουν να ακούσετε διάσημους καλλιτέχνες, όπως η Lady Gaga και Drake, αλλά το SoundCloud παρέχει πρόσβαση σε μια ειδική κοινότητα που χτίστηκε από λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες και βασίζεται σ’αυτούς. Με τόσα πολλά τραγούδια που φορτώνονται από τους χρήστες του SoundCloud κάθε λεπτό, μπορείτε απλά να ανακαλύψετε μεγάλους, νέους καλλιτέχνες πριν γίνουν γνωστοί. Αυτό είναι επίσης ένα εύχρηστο app για τους επίδοξους δημιουργούς, καθώς μπορείτε να εγγράψετε μουσική στο smartphone σας και άμεσα να την μοιραστείτε με τον κόσμο.

 

  • Pandora (Android, iOS, Windows Phone)

pandora

Το Pandora μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε την δική μας λίστα με ραδιοφωνικούς σταθμούς, το οποίο βελτιώνεται συνεχώς. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σταθμούς με βάση τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, και έχει πρόσφατα προστεθεί λειτουργία του ξυπνητηριού ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με κάποια εμπνευσμένη μουσική. Αν δεν θέλετε να ακούτε τις διαφημίσεις μπορείτε να πληρώσετε μια μηνιαία συνδρομή που σας υπόσχεται replays, skips σε κάποια τραγούδια και πρόσβαση στην εφαρμογή στο desktop του υπολογιστή σας.

 

  • Soundwave ( Android, iOS)

soundwave

Το Soundwave σου επιτρέπει να μοιραστείς επι τόπου, την μουσική που ακούς εκείνη την στιγμή. Ακούστε ένα τραγούδι στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής της συσκευής σας, είτε μέσω Spotify είτε Rdio, και αυτό θα προστεθεί στο προφίλ σας, μαζί με το εξώφυλλο του. Και με τις νέες ενημερώσεις μπορείτε να πατάτε στο εξώφυλλο ενός τραγουδιού και να δείτε ποιος το έχει ακούσει, έτσι                                                                ώστε να βρείτε κι άλλες…αδελφές ψυχές!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Νίκη Δούκα

Δημοσιογράφος στα σκαριά. Χωρισμένη στα 3: Ελευσίνα // Θεσσαλονίκη // Λυών. Είμαι απλός άνθρωπος, δώστε μου ένα βιβλίο, μια ταινία, εισιτήρια για πολλά ταξίδια και σοκολάτα και θα είμαι ευτυχισμένη.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;