25 χρόνια Active Member – Μια επετειακή συναυλία στο Θέατρο Πέτρας

25 ΧΡΟΝΙΑ ACTIVE MEMBER
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ – ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 21:30

Low bap είναι μια λέξη εμπνευσμένη από τον  B.D.Foxmoor (κατά κόσμον Μιχάλη Μυτακίδη). Μια λέξη που έγινε η βάση για εκείνους που μέσω της μουσικής κατανοούν, σκέφτονται, δρουν και αντιστέκονται. Η ερμηνεία της λέξης έγινε ο διάβας του γκρουπ των Active Member.«Στηρίζω το λόγο μου με τη ζωή μου και τη ζωή μου με το λόγο μου».

Οι  Active Member άρχισαν την ενεργό δράση που δηλώνει το όνομά τους πριν 25 χρόνια. Δεκάδες album, εκατοντάδες τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις… Στις 7 Νοεμβρίου του 2015 με μια ιστορική συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α. ο  B.D.Foxmoor αποφασίζει να σταματήσει για πάντα τη μουσική διαδρομή του γκρουπ και να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά του μέσα από άλλα project.

Πεπεισμένος ότι κάνει την κατάλληλη κίνηση στην κατάλληλη στιγμή ένιωσε να εκπληρώνει πλήρως την υπόσχεση που υπάρχει μέσα στo πρώτο σκέλος του ορισμού του lowbap: «Στηρίζω το λόγο μου με τη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλά, η ζωή έρχεται συχνά να εκθέσει εσένα τον ίδιο για τις αποφάσεις σου. Έρχεται να σου αποδείξει επίμονα ότι η αρχική απόφαση ήταν ένα τραγικό λάθος για εσένα τον ίδιο και για όσους αγαπούν το γκρουπ. (Γιατί τους  Active member – όσο κι αν για κάποιους είναι στενόχωρο ή ενοχλητικό – υπάρχουν πολλοί που τους πιστεύουν και τους αποζητούν.)

Στο κομβικό σημείο αυτό τι απαιτεί η ζωή; Ή κάνεις ότι δε συμβαίνει τίποτα. Κι έτσι ικανοποιείς τους λιγόψυχους παρατηρητές ότι είσαι συνεπής στα πρότερα λόγια. Ή περιφρονείς όλους αυτούς και προχωράς με τον τρόπο σου. Χωρίς να σκέφτεσαι το τίμημα.

Και η απόφαση για μια συναυλία στις  20 Ιουνίου του 2017 συμπίπτει α) με την επέτειο για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ, β) με την παγκόσμια ημέρα προσφύγων και γ) γιατί πριν δυο χρόνια ίδια μέρα έχασαν έναν αδερφό…

Τι θα συμβεί στο μέλλον σχετικά, είναι πάντα επιλογή των  Active Member, τόσο ως προς τη δράση όσο και ως προς το πώς θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους. Μάλλον με τον παλιό καλό τρόπο.

Οι λυσσασμένοι των καιρών

Active Member

Τιμές Εισιτηρίων: Προσφορά: 7,00 €

Προπώληση, Φοιτητικά, Άνεργοι: 10,00 € Ταμείο: 13,00 €
Προπώληση εισιτηρίων : ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ : AMBEROLA : ΖΙΝΝΗ 12, ΚΟΥΚΑΚΙ

ΤΗΛ.: 210 40 22 413


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;