Πώς να φροντίσετε τον εξωτερικό καθρέφτη τη χειμερινή περίοδο

Γνωρίζουμε ήδη ότι όλες οι προφυλάξεις είναι ελάχιστες όταν πηγαίνουμε στο δρόμο. Εκτός από την προσεκτική οδήγηση, πρέπει επίσης να είμαστε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια του χειμώνα για το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι οδηγοί στο δρόμο. Μία από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου μας είναι οι καθρέφτες. Η χρήση αυτών των καθρεφτών συμβάλλει στην καλή οδήγηση το χειμώνα και σας επιτρέπει να δείτε τους ελιγμούς άλλων οδηγών, καθώς και τη συμπεριφορά των πεζών ή των ποδηλάτων ή ακόμα και να αλλάξετε λωρίδες.

Τι φροντίδα το χειμώνα θα πρέπει να πάρετε με την πίσω όψη καθρέφτης;

Ρύθμιση των κατόπτρων οδήγησης

Η συντήρηση των καθρεπτών είναι πολύ σημαντική το χειμώνα. Ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να γνωρίζετε είναι η ρύθμισή του, προκειμένου να μειωθεί το τυφλό σημείο όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να ρυθμίσετε το αριστερό κάτοπτρο, ο οδηγός πρέπει να καθίσει στο κάθισμα και να ρυθμίσει τον καθρέφτη έτσι ώστε να μην μπορεί να δει το σώμα του αυτοκινήτου. Από την πλευρά του συνοδηγού, θα πρέπει να κάνετε το ίδιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να δείτε το σώμα ελάχιστα. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε αρκετό όραμα για να αλλάξετε λωρίδες, για παράδειγμα.Τέλος, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε το εσωτερικό κάτοπτρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο οδηγός θα πρέπει να δει ολόκληρη την περιοχή του παρμπρίζ για να μπορεί να δει τι συμβαίνει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάδωμα

Αφού ρυθμίσετε τα κάτοπτρα, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε επαρκή λίπανση. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το σπρέι λιπαντικού. Αυτό το προϊόν προστατεύει το μέταλλο από τη σκουριά και τη διάβρωση λόγω της υγρασίας του αέρα το χειμώνα. Επιπλέον, απωθεί τη υγρασία και λιπαίνει. Απλά εφαρμόστε το προϊόν στα δύο εξωτερικά κάτοπτρα. Πρώτα, κλείστε τα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το προϊόν. Τώρα ανοίξτε και κλείστε τους καθρέφτες έτσι ώστε το σπρέι να τρυπήσει εντελώς. Θα δείτε ότι δεν θα έχετε καμία δυσκολία να τα χειριστείτε όποτε είναι απαραίτητο.

Σύμφωνα με αυτές τις συστάσεις, η ορατότητα και η ασφάλεια στο δρόμο θα αυξηθούν. Επιπλέον, αν είστε προσεκτικοί για τη σωστή διατήρηση αυτών των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, θα αποφευχθούν δυσλειτουργίες και προβλήματα. Υπάρχουν λεπτομέρειες που συχνά δεν εκτιμούμε, όπως τα κάτοπτρα οδήγησης και τη συντήρησή τους. Πολλά τροχαία ατυχήματα προκαλούνται από την κακή ορατότητα εκ μέρους των οδηγών το χειμώνα. Έτσι, η προσοχή μέσω αυτής της φροντίδας είναι σημαντική.

Εκτός από τη φροντίδα των καθρεφτών το χειμώνα, η συντήρηση των άλλων εξαρτημάτων του αυτοκινήτου είναι επίσης σημαντική για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια και καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου το χειμώνα.

Αν θέλετε να παραγγείλετε πρωτότυπα κάτοπτρα ή άλλα εξαρτήματα αυτοκινήτου, τότε ελέγξτε: ανταλλακτικά αυτοκινήτων ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaexartimata.gr.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;