Βρες τους συγγραφείς των βιβλίων

βιβλίων
Είναι το πιο έμπιστο μέσο, για να εμπλουτίσεις της γνώσεις σου, είναι η καλύτερη συντροφιά σου, όταν αισθάνεσαι μόνος. Είναι ο καλύτερος φίλος σου, στην παραλία και ο χειρότερός σου εχθρός σου, όταν πρέπει να συντάξεις μια αναφορά για την δουλειά σου. Είναι ένα βιβλίο και αυτό από μόνο του, τα λέει όλα!
Κάθε βιβλίο, κρύβει μέσα του μια ιστορία. Μυστηρίου, πάθους ή φαντασίας, σημασία έχει να σου προσφέρει όλα όσα ονειρεύτηκες, όταν το αγόρασες. Εξάλλου η μαγεία των βιβλίων είναι ότι σε κάθε άνθρωπο γεννούν διαφορετικά συναισθήματα. Μεγαλύτερο παράδειγμα αυτού, είναι τα βιβλία που γίνονται ταινίες. Αν έχεις διαβάζει το βιβλίο νωρίτερα από την ταινία, απογοητεύεσαι όταν δεις αυτό που προβάλλει η μεγάλη οθόνη. Σκέφτηκες γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Γιατί διαβάζοντας το βιβλίο, πλάθεις εσύ τους ήρωες και το χώρο στον οποίο διαδραματίζεται η ιστορία του. Έτσι, όταν βλέπει την σκέψη του άλλου, δεν σου αρέσει αφού δεν συμβαδίζει με την δική σου. Αυτός ακριβώς όμως, είναι ο ρόλος του βιβλίου που σκοπό έχει να σε ταξιδέψει, να σε διασκεδάσει και να ανοίξει τους ορίζοντές σου.
Για να δούμε όμως, πόσο πολύ σου αρέσει να διαβάζεις. Μήπως η βιβλιοθήκη σου χρειάζεται ανανέωση; Αν ναι, ρίξε μια ματιά εδώ και πάρε ιδέες για το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσεις. Αν όχι, παίξε το παρακάτω κουίζ και τσέκαρε τις γνώσεις σου, παίζοντας!

Ευχαριστώ την Νικολέτα Παπαδάκη, για την πολύτιμη βοήθειά της

https://www.playbuzz.com/maxmag10/5-23-2017-5-22-14-pm

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μπιμπούδη Γεωργία

Εγωίστρια, ονειροπόλα και νευρική, λατρεύω τη Σαμοθράκη, το μπέργκερ, τις νεράιδες και το τσίπουρο. Ζω για να τραγουδάω και να ζωγραφίζω και παθιάζομαι με τα βιβλία, φτάνοντας σε σημείο εθισμού!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;