Σου δίνουμε το μνημείο βρες την πόλη στην οποία βρίσκεται

μνημείοΠαίξατε το «πόσο καλά γνωρίζεις τους ταξιδιωτικούς προορισμούς» και μας ζητήσατε δεύτερο μερος, παρότι σας φάνηκε δύσκολο. Φυσικά, εμείς δε σας χαλάμε χατήρι και φτιάξαμε για εσάς το σημερινό κουίζ μας… Σου δίνουμε το μνημείο βρες την πόλη στην οποία βρίσκεται λοιπόν!

Μνημείο, σύμφωνα με το λεξικό, είναι η αρχιτεκτονική κατασκευή που δημιουργείται προς τιμή ενός προσώπου, ή ένα έργο τέχνης που στόχο έχει να μας θυμίζει ένα γεγονός του παρελθόντος. Αυτά τα κομψοτεχνήματα θα σας παρουσιάσουμε και εμείς σήμερα, αλλά όπως πάντα παίζοντας.
Αν ταξιδεύετε συχνά ίσως και να έχετε πάει σε κάποια από αυτά. Αν όχι, μπορεί να πάτε στο μέλλον ή να τα επισκεφτείτε νοητά, μέσω των άρθρων μας. Σε ποιά πόλη όμως πρέπει να πάτε για να τα βρείτε; Πόσο κοντά από την κατοικία σας βρίσκονται τα μνημεία αυτά; Μήπως έχετε κάποιο δίπλα σας και απλά δεν το προσέξατε ακόμη;
Για να απαντήσετε τα παραπάνω ερωτήματα, αρκεί να παίξετε. Καλή επιτυχία λοιπόν!

*Ευχαριστώ τη Μαρία Τριπολιτάκη για την πολύτιμη βοήθειά της!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μπιμπούδη Γεωργία

Εγωίστρια, ονειροπόλα και νευρική, λατρεύω τη Σαμοθράκη, το μπέργκερ, τις νεράιδες και το τσίπουρο. Ζω για να τραγουδάω και να ζωγραφίζω και παθιάζομαι με τα βιβλία, φτάνοντας σε σημείο εθισμού!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;