Ελληνικές και ξένες διασκευές των τραγουδιών

διασκευέςΟι καλλιτέχνες, μέσα από την  μουσική εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Λόγια αγάπης ή μίσους που σκοπό έχουν να αγγίξουν τις ψυχές των ακροατών τους. Κάποιες φορές το καταφέρνουν κάποιες άλλες τα τραγούδια αυτά μένουν στην αφάνεια. Υπάρχουν όμως και άλλα τραγούδια που ο στίχος ή η μουσική τους, εμπνέει τόσο πολύ κάποιον άλλο καλλιτέχνη που τον οδηγεί στο να δημιουργήσει μια μουσική διασκευή.
Διασκευές που πολλές φορές ανέδειξαν τα τραγούδια καλύτερα απ’, ότι κατάφεραν οι αρχικοί δημιουργοί τους! Εσύ, από ποιόν έχεις ακούσει τα παρακάτω τραγούδια; Από τους αρχικούς δημιουργούς ή από της φανταστικές διασκευές;
Με το παρακάτω τεστ, σου δίνεται η ευκαιρία να ελέγξεις τις μουσικές σου γνώσεις. Τελικά πόσες από τις παρακάτω ερωτήσεις απάντησες σωστά; Γράψε μας το σκορ σου στα σχόλια!

https://www.playbuzz.com/maxmag10/3-31-2017-4-51-50-pm

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μπιμπούδη Γεωργία

Εγωίστρια, ονειροπόλα και νευρική, λατρεύω τη Σαμοθράκη, το μπέργκερ, τις νεράιδες και το τσίπουρο. Ζω για να τραγουδάω και να ζωγραφίζω και παθιάζομαι με τα βιβλία, φτάνοντας σε σημείο εθισμού!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;