Ολυμπιακοί Αγώνες: Θυμάσαι αρκετά ;

19 Σεπτεμβρίου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες , αν δεν σε έχουν απασχολήσει ποτέ σαν γεγονός, τότε μάλλον  θα αποθαρρυνθείς κάνοντας το παρακάτω κουιζ. Αν όμως σου αρέσει να παρακολουθείς  μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες αθλητικές γιορτές και θέλεις να τεστάρεις τα όσα ξέρεις σχετικά με την ιστορία τους, οι παρακάτω ερωτήσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να  ξεσκονίσεις γνώσεις που ήδη έχεις αλλά και να αποκτήσεις καινούργιες.

Ξεκινώντας από την πολύ αρχή, τον πρώτο επίσημο εορτασμό τους, τη γέννηση του Ύμνου, την ιστορία των ολυμπιακών κύκλων, την αφή της ολυμπιακής φλόγας. Ακόμα, την πορεία της χώρας μας καθ’ όλη τη διάρκεια των ολυμπιακών αλλά και των παραολυμπιακών αγώνων.

Advertisements
Ad 14
Διαβάστε επίσης  Εσύ ποιος τύπος είσαι στο γιορτινό τραπέζι;

Μπορεί ο αθλητισμός να με οδήγησε να επιλέξω δημοσιογραφικές σπουδές αλλά μετά ανακάλυψα ότι πρόκειται για ένα επάγγελμα με πολύ περισσότερες δυνατότητες.
Με ανέχτηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μέχρι να αποφοιτήσω και τώρα ως βασικούς άξονες έχω τα ταξίδια και τον αθλητισμό, και φυσικά ό,τι άλλο καλύπτει την αυξανόμενη, με τα χρόνια, περιέργειά μου!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Dior vs Chanel: Τα φαντάσματα πίσω από τους δύο θρύλους

Αφιέρωμα στο «The New Look» κάνει ο Codd Kessler με
Η ομιλία του Λίνκολν στο Γκέτισμπεργκ

Η ομιλία του Λίνκολν στο Γκέτισμπεργκ

Η ομιλία του Λίνκολν στο Γκέτισμπεργκ έμελλε να αποτελέσει μία