Ωραίο το θερινό σινεμά, αλλά όχι πρώτο στις προτιμήσεις!

SHARE

θερινό σινεμά

Καλημέρα-καλησπέρα αγαπητοί διαδικτυακοί αναγνώστες μας. Σας λείψαμε και το γνωρίζουμε. Όχι, όχι μη πείτε κουβέντα. Σας λείψαμε! Στη προηγούμενη δημοσκόπηση αναφερθήκαμε στο θερινό σινεμά και σας ζητήσαμε να απαντήσετε 3 ερωτησούλες, δηλαδή να πείτε την άποψή σας. Λοιπόν, παρακάτω θα δείτε τα αποτελέσματα τα οποία διαμορφώσατε εσείς.

Ερώτηση 1 : Ο καλύτερος τρόπος διασκέδασης για ένα καλοκαιρινό σαββατόβραδο είναι; 

Στη πρώτη ερώτηση της δημοσκόπησης η επιλογή : θερινό σινεμά, έρχεται δεύτερη με ποσοστό 30%. Ο κόσμος απ’ότι έδειξε, με ποσοστό 35%, προτιμάει ένα βράδυ στο μπαλκόνι του με χαλαρή μουσική και φιλαράκια. ‘Επειτα, ακολουθεί το 24% που αναζητάει ένα χαλαρό ποτάκι . Προς μεγάλη μας έκπληξη, το clubbing μέχρι πρωίας συγκέντρωσε μόλις 2% , κάτι το οποίο δε πιστεύουμε παίδες καθώς  βλέπαμε στο Instagram που ήστασταν τα Σαββατόβραδα!  Και κάποιοι πιο εναλλακτικοί τύποι που αντιστοιχούν στο 8% επέλεξαν βραδινό μπανάκι με τη παρέα τους. Ελπίζω να μη σας ακούμπησε κανένα φύκι το πόδι βραδιάτικα..

Ερώτηση 2 : Ποια είναι η σχέση σου με το θερινό σινεμά; 

Εδώ αγαπητοί αναγνώστες το 39% των ατόμων που ψήφισαν, έριξαν άκυρο στο θερινό σινεμά χωρίς δεύτερη σκέψη και είπαν χωρίς φόβο ότι : Πηγαίνω σπάνια/ σχεδόν ποτέ.  

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα ελπίδες για εμάς τους ρομαντικούς καθώς το 31% πηγαίνει κάθε καλοκαίρι και το υπόλοιπο 30% πηγαίνει αλλά όχι πολύ συχνά. Εντάξει, δεν είναι και για χόρταση και σας κατανοούμε.

Ερώτηση 3 : Θεωρείς ότι το θερινό σινεμά είναι ένας ευχάριστος τρόπος ψυχαγωγίας; 

Τώρα εδώ πραγματικά, δε ξέρω τι κάνατε και πως το σκεφτήκατε. Ενώ από πριν μας λέγατε ότι το θερινό σινεμά έρχεται δεύτερο και ότι το 39 % από εσάς δε το επισκέπτεται, στη συγκεκριμένη ερώτηση το 54% είπε περήφανα ότι : το θερινό σινεμά είναι μαγεία.  Ποιος να βγάλει άκρη μαζί σας πείτε μου ;

Advertisement

Πέρα από αυτό, το 37%  λέει πως είναι σίγουρα μέσα στις καλοκαιρινές επιλογές. Ένα χαμηλό ποσοστό της τάξης 7% προτιμάει να βλέπει ταινίες στο σπίτι του και το 2% υποστηρίζει ότι το θερινό σινεμά είναι απλώς βαρετό.

 

Εδώ στο Maxmag αγαπάμε το θερινό σινεμαδάκι, να λέμε την αλήθεια.

Ευχαριστούμε που πήρατε μέρος, τα λέμε στην επόμενη δημοσκόπηση.

 

 

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

21 ετών. ,αθεράπευτος ονειροπόλος,βιβλιοφάγος και λάτρης της έντεχνης μουσικής. Μήπως υπάρχει και άτεχνη;Μπα!! Συγγραφέας του βιβλίου «Φθηνές Ιστορίες». Εύχομαι να απολαύσεις τις ανησυχίες μου στην οθόνη σου!!! (Και αν κάτι δε σου αρέσει υπάρχει το link από το φβ για να μου στείλεις και να το συζητήσουμε) .

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG