Τελικά συμφωνούμε με τις απεργίες αλλά δεν συμμετέχουμε!

απεργίες

Τελικά συμφωνούμε με τις απεργίες.

Γεια σου κοινό μας. Γεια σου κόσμε του Maxmag.

Στην προηγούμενη Δημοσκόπηση εμπνευστήκαμε από την 1η Μαΐου και θέσαμε σε εσάς 3 ερωτήματα σχετικά με τις απεργίες. Απαντήσεις πήραμε και τα αποτελέσματα θα τα δείτε στις επόμενες γραμμές.

1η ερώτηση : Συμφωνείς με τις απεργιακές κινητοποιήσεις; 

Το 43% συγκέντρωσε η απάντηση : συμφωνώ εν μέρει.  Ακολουθεί με 34% η απάντηση : απόλυτα και τέλος 29% δήλωσε πως είναι κατά των απεργιών. Το 43 % δηλαδή του πληθυσμού υποστηρίζει το συγκεκριμένο μέσο αλλά έχει και ενδοιασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2η ερώτηση :  Πιστεύεις ότι οι απεργίες είναι το καταλληλότερο μέσο διαμαρτυρίας;

Εδώ οι απαντήσεις είχαν σχετικά μικρές αποκλίσεις μεταξύ τους. Το 28% απαντάει θετικά. Το 34% απαντάει θετικά αλλά αναφέρει ότι υποστηρίζει αυτή την άποψη μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει πιο διαδεδομένο μέσο. Και όπως αντιληφθήκατε υπερτερεί το Όχι με 38 % .

3η ερώτηση : Συμμετέχεις σε απεργίες;

Εδώ το 43% του πληθυσμού έδωσε την απάντηση : Ποτέ. Το 26% απάντησε ότι συμμετέχει μόνο αν είναι για κάποιο σημαντικό σκοπό. Το 16 % απάντησε ότι συμμετέχει συχνά σε απεργίες ενώ το 15 % έχει σπάνια χρόνο για να συμμετάσχει.

Τελικά τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι ο κόσμος κρατάει επιφυλάξεις απέναντι στο συγκεκριμένο μέσο αντίδρασης. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν απεργεί ποτέ και κάποιοι απεργούν μόνο και μόνο επειδή θαρρούν πως είναι το πιο διαδεδομένο μέσο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τα λέμε στην επόμενη δημοσκόπηση!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Θανάσης Τσιώλης

22 ετών. ,αθεράπευτος ονειροπόλος( λίγο κλισέ ε;),βιβλιοφάγος και λάτρης της έντεχνης μουσικής. Μήπως υπάρχει και άτεχνη;Μπα!! Συγγραφέας του βιβλίου «Φθηνές Ιστορίες». Εύχομαι να απολαύσεις τις ανησυχίες μου στην οθόνη σου!!! (Και αν κάτι δε σου αρέσει υπάρχει το link από το φβ για να μου στείλεις και να το συζητήσουμε) .

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;