Γίνε αρθρογράφος

Γίνε κι εσύ αρθρογράφος Το maxmag.gr ανοίξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο 2017 και προσκαλεί όσα άτομα θέλουν να ασχοληθούν εθελοντικά με την αρθρογραφία. Οι στήλες του maxmag είναι ποίκιλες. Ασφαλώς οι αθρογράφοι μας επιλέγουν τις αγαπημένες τους! Το maxmag δεν είναι κάποιο blog, αλλά ένα περιοδικό στο οποίο δημιουργικοί άνθρωποι αποτυπώνουν τις σκέψεις, τις ιδέες και τις γνώσεις τους σε θέματα που τους ενδιαφέρουν. Μουσική, πολιτισμός, τέχνες, σώμα και υγεία αλλά και πολλές ακόμη κατηγορίες περιμένουν ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν απαραίτητα ασχοληθεί στο παρελθόν με την αρθροφραφία να τα εμπλουτίσουν, εκφράζοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις απόψεις και τα επιχειρήματά τους. Το maxmag αποτελείται από πολλές φωνές διαφορετικών ανθρωπών, που σε κλίμα συνεργασίας και ελευθερίας προσφέρουν στο αναγνωστικό διαδικτυακό κοινό ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα βρείς από κάτω και σύντομα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!
* Μην ξεχνάς ότι έχουμε ανοιξεί και θέσεις αρχισυνταξίας, για εσένα που σε ενδιαφέρει να οργανώσεις μία στήλη του περιοδικού μας αυτόνομα!

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG