Ξεχάσαμε το Darksiders 3 ;

Darksiders

Το Darksiders 3 έχει περάσει λίγο απαρατήρητο σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια που περιμένουμε φέτος. Αν και έχει πολύ καλό σενάριο, αν και έχει πολύ καλό lore, αν και έχει πολύ καλή ιστορία να πατήσει, έχει αφήσει σχεδόν αδιάφορο το gaming κοινό. Την πλειοψηφία δηλαδή, που συγκρίνει παιχνίδια, σενάρια, ιστορίες και δεν κατανοεί την διαφορετικότητα στο gaming. Και ότι αυτή η διαφορετικότητα πρέπει να υπάρχει.

Αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Το Darksiders 3 το ήθελε ο λάτρης του συγκεκριμένου franchise πολύ καιρό για πολλούς λόγους. Ίσως επειδή ο χαρακτήρας είναι ένας θηλυκός καβαλάρης; Μπορεί. Ίσως επειδή το δεύτερο παιχνίδι της τριλογίας δεν κράτησε τόσο ψηλά το γόητρο της σειράς; Μπορεί επίσης. Ίσως επειδή είναι από τα λίγα παιχνίδια που ασχολούνται με αγγέλους και δαίμονες, θεούς και διαβόλους με τον τρόπο που ασχολείται; Σίγουρα.

Με ένα καινούργιο gameplay οι John Pearl και Richard Vorodi, σχεδιαστές του Darksiders 3, παρουσιάζουν μια περιοχή του παιχνιδιού.

Darksiders 3 – New gameplay:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Fury, μια από τους τέσσερις καβαλάρηδες, είναι ο βασικός χαρακτήρας και η ιστορία της ακολουθεί το παράλληλο σενάριο των δυο προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς. Ένας κόσμος καταστροφής όπου άγγελοι και δαίμονες βρίσκονται σε πόλεμο. Ένα Charred Council το οποίο εξουσιάζει και συνωμοτεί για τους δικούς του λόγους. Η ίδια αποστολή καταστροφής των επτά ασπίδων ή αμαρτημάτων. Η ισορροπία στον κόσμο η απόλυτη αποστολή, κάτι στο οποίο απέτυχαν και οι δυο προηγούμενοι καβαλάρηδες.

Το Darksiders 3 είχε κάποια προβλήματα ως προς την κυκλοφορία του καθώς η πρώτη εταιρία που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον βρέθηκε σε χρεωκοπία. Τώρα, η American studio Gunfire Games βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του νέου παιχνιδιού των καβαλάρηδων και η THQ Nordic πίσω από την κυκλοφορία του.

Το Darksiders 3 θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου του 2018 για PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows. Αναμένεται με αγωνία από τους fans της σειράς.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;