Η Ubisoft ανοίγει 2 νέα στούντιο στην Ευρώπη

Η Ubisoft ενδυναμώνει την παρουσία της στην Ευρώπη με την ανακοίνωση της εγκαθίδρυσης δυο νέων στούντιο στην γηραιά ήπειρο. Πιο συγκεκριμένα τα δυο νέα στούντιο θα είναι στην Μπορντώ της Γαλλίας και στον Βερολίνο της Γερμανίας. Αντλώντας έμπνευση από την δημιουργικότητα των δυο αυτών πόλεων, ο σκοπός τους είναι η παραγωγή AAA τίτλων για όλες τις πλατφόρμες. «Είμαστε περήφανοι για την προσέλκυση των μεγαλύτερων ταλέντων στον κόσμο, κάνοντας την ανάπτυξη video games μια ελκυστική επαγγελματική προοπτική. Όλα αυτά μέσα από δημιουργία θέσεων εργασίας σε ολοένα και περισσότερες νέες τοποθεσίες.», δήλωσε η Christine Burgess-Quémard, επικεφαλής της διαχείρισης των στούντιο της Ubisoft σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χτίζοντας επάνω στην επιτυχία που έχουν γνωρίσει οι τίτλοι της Ubisoft στην Ευρώπη, τα νέα στούντιο θα βοηθήσουν στην δικτύωση τοπικών νέων ταλέντων με την διεθνή αγορά. Άλλος ένας στόχος είναι η προσφορά ευκαιριών σε παλαιά και νέα ταλέντα της ευρωπαϊκής σκηνής ανάπτυξης video games, με αντάλλαγμα φυσικά τις ικανότητες τους. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η ανάπτυξη επιτυχημένων franchises.

Ubisoft Bordeaux

Με ήδη ακόμη τέσσερα στούντιο σε Παρίσι, Λυών, Ανεσί και Μοντπελιέ, η επιτυχία της εταιρίας στην Γαλλία είναι διαγεγραμμένη. Το στούντιο στη Μπορντώ θα συνεργαστεί με τα άλλα στούντιο στην παραγωγή video game τίτλων όπως το Just Dance, το Steep, και το Ghost Recon Wildlands. Η τοποθεσία της Μπορντώ, με την μεγάλη παράδοση σε παραγωγή κρασιού και φαγητών της γαλλικής κουζίνας, μαζί με το γραφικό τοπίο, είναι το τέλειο μέρος για έμπνευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ubisoft Berlin

Η Γερμανία είναι η βάση της Blue Byte, μια από τις πιο μεγάλες εταιρίες στον χώρο του gaming στην Ευρώπη. Ειδικεύεται στα strategy games. Η ομάδα της Ubisoft στο Βερολίνο θα εργαστεί στενά με την Blue Byte, η οποία έχει έδρα στο Ντύσελντορφ και στο Μάιντς. Το project θα αφορά ένα ΑΑΑ τίτλο, και θα βοηθήσει την Ubisoft να εγκαθιδρυθεί στην Γερμανική πρωτεύουσα. Η εταιρία αναζητεί 50 άτομα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;