Τρια απολαυστικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια

Η περίοδος των εορτών, και ειδικά των χριστουγεννιάτικων διακοπών είναι αν όχι η καλύτερη, μια από τις καλύτερες περιόδους να χαλαρώσετε και να χαθείτε σε gaming κόσμους. Σε μια τέτοια παγκοσμίου εμβελείας εορτή όμως όπως είναι τα Χριστούγεννα, αξίζει να δώσουμε τη προσοχή μας σε ορισμένα κλασσικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που συνηθίζαμε μικροί να παίζουμε στην εορταστική περίοδο:

 1. Batman Returns για το SNES: βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Tim Burton, η οποία εκτυλίσσεται κατά τη περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών, είναι μια κλασσική πρόταση για ένα παιχνίδι Χριστουγέννων. Ένα κλασσικό beat ‘em up παιχνίδι, όπου ελέγχετε τον Batman και αντιμετωπίζετε clowns και thugs των Joker και Penguin μπροστά από χιονισμένα και στολισμένα backgrounds, με την ανάλογη μουσική από τη ταινία.

  χριστουγεννιάτικα παιχνίδια
  retroheadz.com
 2. Nights into Dreams (Christmas version): αν και είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένα κομμάτια μόνο για συνδρομητές στο Sega Saturn, με την HD επανέκδοσή του σε XBOX 360, PS3 και PC, είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλους. Πρόκειται για κάποια λίγα levels του παιχνιδιού ανακατασκευασμένα σε χριστουγεννιάτικο θέμα, από τη μουσική και το ντύσιμο των χαρακτήρων, μέχρι τη χιονισμένη πίστα όπου πετάτε. Ένα αληθινό χριστουγεννιάτικο όνειρο και ένα από τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

  χριστουγεννιάτικα παιχνίδια
  aminoapps.com
 3. Lemmings (Christmas version): όλοι έχουμε παίξει σε κάποια στιγμή της ζωής μας το κλασσικό παιχνίδι Lemmings, κυρίως διότι υπάρχει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μπορεί να παίξει video games. Το όλο σκεπτικό είναι απλό, να καθοδηγήσετε τα Lemmings με όποιο τρόπο μπορείτε στο τέλος της πίστας, και αποτελεί ένα πραγματικό εθισμό ύστερα από λίγα λεπτά. Όταν δε τα Lemmings είναι ντυμένα ως άγιος Βασίλης και ακούγονται χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όλο αυτό μας υπόσχεται ατελείωτες ώρες ηρεμίας και παιχνιδιού τις γιορτές.

  χριστουγεννιάτικα παιχνίδια
  paleotronic.com

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, υπάρχει όμως και μια πληθώρα ακόμα που μπορούν να μας κρατήσουν συντροφιά αυτές τις μέρες. Happy gaming…..


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Βασίλης Χατζηγεωργίου

Σπούδασα Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης μπας και καταλάβω το μυστήριο της ζωής, αλλά τελικά κατάλαβα ότι η ζωή είναι απλά μια φαντασία και τη δημιουργείς όπως εσύ θέλεις....

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;