The Town of Light: Μια ωραία κλινική 18+

The Town of Light
Το The Town of Light ένα παιχνίδι περιπέτειας με στοιχεία ψυχολογικού horror και μαντέψτε τι αλλό….ακριβώς…ερωτικού περιεχομένου ( δυστυχώς δεν έχει πολύ…), κάτι το οποίο κανένας δεν περίμενε από ένα τέτοιο game ειδικά με την εντύπωση που δίνει από τις πρώτες φάσεις του.

Δημιουργήθηκε από την εταιρεία LKA τον Φεβρουάριο του  2016. Είναι πρώτου προσώπου (first person),έχει μια ήρεμη και φωτεινή ατμόσφαιρα με λίγα σκοτεινά σημεία, τα γραφικά του είναι πολύ καλά, ρεαλιστικά και ο ήχος του είναι υπέροχος!!

The Town of Light

Σας τρομάζουν οι κούκλες; Τότε δεν σας προτείνα ιδιαίτερα το The Town of Light, καθώς το μεγαλύτερο – αν όχι όλο- ποσοστό της ιστορίας του βασίζεται πάνω σε μια κούκλα.

Το Story του έχει ως εξής…Σε μια πια εγκαταλελημένη ψυχιατρική κλινική,  η Renée στην προσπάθεια να θυμηθεί τι είχε περάσει εξερευνεί και αφηγείται την ιστορία της. Βρισκόμενη στην Ιταλία κατά το πρώτο μισό του 20ού αιώνα, η Renée, ηλικίας 16 ετών, εξαφανίζεται από τον κόσμο της, κλειδωμένη και στερημένη από τα πάντα.
Καταλήγει από ένα  κοριτσάκι που ήταν με ελπίδες για την ελευθέρωση της από το μαρτύριο, τον τρόμο και τον πόνο… σε μια πλέον γυναίκα η οποία έχει σταματήσει να ελπίζει… έχει σταματήσει να ζει.

The Town of Ligh
Ένα αρνητικό είναι ότι δεν τρέχει… αλλά απλώς περπατάει…λίγο κουραστικό κατά την απόψή μου. Ίσως το βαρεθείτε λίγο στην αρχή και σας κουράσει, αλλά μην το καταδικάζετε από τόσο νωρίς… είναι πολύ πιο ωραίο από οσο νομίζετε και μην ξεχνατε οτι περιέχει αρκετά “ιδιαίτερες” σκηνές.

Έχει 15 κεφάλαια, αν και το παιχνίδι σαν σύνολο έχει διάρκεια περίπου 2,5 (δυο μισή) ώρες.

The Town of Light

Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρένθεση. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου άρεσαν τα ψυχολογικά horror πιο πολύ από τα horror με τα αμέτρητα jumpscares (να τα βλέπω, όχι να τα παίζω αχαχα). Πιστεύω ότι τα games είναι για να σε χαλαρώνουν πιο πολύ, παρά να σου δίνουν αδρεναλίνη, φόβο καθώς και άλλο άγχος.

Advertisement

Μέσα στην καθημερινή ρουτίνα μας δεν ξεφεύγουμε από το άγχος θέλοντας και μη, γιατί να μην το αποφύγουμε για τις ελάχιστες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης που έχουμε; Δεν λέω να μην παίξει ποτέ κανένας καλό, δυνατό horror game, εννοείτε οτι θα παίζετε! Αλλά ας μην ακυρώνουμε και τα πιο ήρεμα horror. Κλείνει η μικρή (kappa) παρένθεση μου.

Όσον αφορά για το The Town of Light…

The Town of Light

αξίζει αρκετά να το παίξετε! Αν εν τέλει το κάνετε, μην ξεχάσετε να γυρίσετε τους υπότιτλους από τα αγγλικά στα ελληνικά!!!

~Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα~

See more:
www.thetownoflight.com

Ακολουθεί το trailer για το The Town of Light

Publisher: LKA

Platforms:  PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Release Date: 26 February 2016


Πρωσοπική Βαθμολογία

Γραφικά: 8
Ήχος: 10
Gameplay: 8
Αντοχή: 9

Γενικά: 9

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ζω και σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης. Μου αρέσει το gaming, τα anime, ο Vin Diesel και το καλό κόκκινο κρασί.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;