Το Medievil πιο όμορφο από ποτέ

Medievil

Έρχεται και το Medievil στην νέα γενιά κονσολών. Και άργησε είναι η αλήθεια, για κλασικός τίτλος της Sony.

Μετά τα κλασικά παιχνίδια Spyro και Crash, ένα ακόμη κλασικό παιχνίδι της Sony έρχεται σε remake. Ανήμερα του Halloween, κυκλοφόρησε το αναμενόμενο trailer του Medievil. Και φαίνεται ακριβώς όπως το περιμέναμε.

Πολύ καλό.

MediEvil – Announce Trailer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί τον Sir Daniel Fortesque. Έναν υποτιθέμενο ήρωα του μεσαιωνικού κόσμου του Gallowmere.

Ο κακός μάγος Zarok προσπαθεί να εισβάλει στην χώρα με τον αθάνατο στρατό του. Ο champion του Gallowmere, ο Sir Daniel, ηγείται της στρατιάς του βασιλιά και οδηγεί το Gallowmere στην νίκη. Σκοτώνει τον μάγο Zarok, αλλά πεθαίνει και ο ίδιος επάνω στην μάχη.

Οπότε ανακηρύσσεται κι επισήμως ο πεσών ήρωας του κόσμου του.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι λίγο διαφορετική.

Ο Sir Daniel πέφτει νεκρός από το πρώτο βέλος που εκτοξεύεται από το αντίπαλο στρατόπεδο και τον βρίσκει στο μάτι. Ο βασιλιάς καλύπτει το γεγονός αυτό και κατασκευάζει μια διαφορετική ιστορία. Ο κακός μάγος Zarok δεν σκοτώνεται, απλά εξαφανίζεται.

Τα γεγονότα του Medievil συμβαίνουν εκατό χρόνια μετά τον πρώτο αυτόν πόλεμο.

Ο Zarok επιστρέφει και με ένα ξόρκι του ανασταίνει όλους τους πεθαμένους σε κάθε νεκροταφείο. Κατά λάθος όμως, ανασταίνει και τον Sir Daniel. Έτσι, για να διεκδικήσει πραγματικά μια θέση στο Hall Of Heroes, ο ήρωας μας προσπαθεί να νικήσει μια και καλή τον αντίπαλο του.

Το Medievil ήρθε στην ζωή μας το 1998. Αν και πρόκειται για μια ιστορία ενός ήρωα – απατεώνα, η πλοκή και το σενάριο είναι εξαιρετικά. Οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι και όλο το σύνολο μέχρι το τέλος της ιστορίας θα αφήσει σε όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι μια γλυκόπικρη γεύση.

Και μια εξαιρετική gaming εμπειρία.

Η Ocean Interactive βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του Medievil. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, χωρίς να έχει καθοριστεί συγκεκριμένος μήνας. Φυσικά θα είναι μια αποκλειστικότητα για το PlayStation 4.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;