Thronebreaker: The Witcher Tales. To GWENT RPG εμφανίζεται!

SHARE:

Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT

 Πριν λίγες μέρες πήραμε μια καλή γεύση του Thronebreaker: The Witcher Tales, ένα καινούργιο RPG από τη CD Project RED. Στην αρχή, το Thronebraker προοριζόταν για ένα single player campaign του GWENT, ένα Digital Card Game της ίδιας εταιρίας γύρω από τον κόσμο του The Witcher. Στη πορεία όμως αποφάσισαν να το εξελίξουν σε ένα πλήρες PRG με βασικό gameplay το GWENT.

Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT

 Η ιστορία διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του The Witcher, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εισβολής του Nilffgard για την ακρίβεια. Η πρωταγωνίστρια μας είναι η Meve (Μιβ), βετεράνος πολέμου και βασίλισσα της Lyria (Λίρια). Το παιχνίδι ξεκινά με την επιστροφή της Meve στο βασίλειο της μετά από πολύ καιρό απούσα. Φτάνοντας, ενημερώνεται ότι η εισβολή του Nilffgard είναι καθ’ οδόν και πρέπει να δράσει άμεσα αν θέλει να σώσει το τόπο της.

Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT

 Το gameplay είναι ένας συνδυασμός από adventure point n’ click μηχανισμούς (για την πλοήγηση, αφήγηση και την επεξεργασία του εξοπλισμού της Meve), GWENT duels στο ρόλο της δράσης στο πεδίο της μάχης, μόνο που στη προκειμένη περίπτωση οι κανόνες είναι λίγο διαφορετικοί. Η πλευρά κάθε παίκτη είναι χωρισμένη στα δύο, μια για κάρτες στρατευμάτων εξ’επαφής και μία για απόστασης. Σε αντίθεση με το GWENT, μετά το τέλος κάθε γύρου αυτή τη φορά το χέρι κάθε παίκτη ενισχύεται με έξτρα κάρτες. Ανάμεσα στις κάρτες στρατευμάτων υπάρχουν και κάρτες που είτε ενισχύουν τα στρατεύματα του παίκτη ή αποδυναμώνουν του αντιπάλου. Επιπλέον, η Meve έχει ειδικές ικανότητες τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της μονομαχίας. Αυτές οι ικανότητες μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τα items τα οποία θα βρίσκει η πρωταγωνίστρια μας στο ταξίδι της. Για να επιτευχθεί η νίκη πρέπει ο παίκτης να νικήσει δύο γύρους έχοντας μαζέψει παραπάνω πόντους από τον αντίπαλο σε κάθε γύρο ή πληρώντας ειδικές προϋποθέσεις.

Advertisement

Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT

Gameplay Footage:https://www.youtube.com/watch?v=Ma55daQIjuE

 Ο κόσμος του Thronebreaker είναι ένα τεράστιο ζωντανό και διαδραστικό περιβάλλον που αποτελείται από πέντε βασίλεια. Οι NPCs κάνουν τις καθημερινές δουλείες τους, αντιδρούν στο πέρασμα της Meve και κάποιοι παραχωρούν ακόμα και side quest τα οποία θα ενισχύσουν την τράπουλα σας για μελλοντικές μάχες.

 Το Thronebreaker: The Witcher Tales κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου για PC σε ψηφιακή μορφή αποκλειστικά στο gog.com στη τιμή των 25.89€.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Τόσα χρόνια παίζοντας games, βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας βιβλία, κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι το gaming είναι μία μορφή διαδραστικής αφήγησης. Προσφέρει εμπειρίες και ερεθίσματα που κανένα άλλο μέσο ψυχαγωγίας δε μπορεί. Είναι το μέλλον της ψυχαγωγίας και ήρθε για να μείνει για όλες τις ηλικίες. Δεν ήρθε για να αντικαταστήσει τα προγενέστερα μέσα αλλά για να βαδίσει πλάι τους.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG