Ας ρίξουμε μια ματιά στο Xbox Design Lab

Xbox Design LabXbox Design Lab: Αμέτρητες επιλογές

Η στήλη gaming σας παρουσιάζει το Xbox Design Lab. Το Xbox Design Lab είναι μια νέα υπηρεσία διαμόρφωσης περιφερειακών της Μicrosoft. Ανακοινώθηκε στη Gamescom 2017, στο Live Show του Xbox. Ουσιαστικά είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να βάλετε τη προσωπική σας πινελιά στα controller του Xbox. Προσφέρει πολλές επιλογές καθώς μπορείτε να διαμορφώσετε εξ ολοκλήρου το controller οι ίδιοι ή να επιλέξετε από τα έτοιμα σχέδια. Εδώ μπορείτε να πειραματιστείτε με τις επιλογές και να πάρετε ιδέες. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται και επίσημα στην Ελλάδα.

Το κόστος για την κατασκευή ενός περιφερειακού ξεκινά από τα 80 ευρώ. Ο χρήστης έχει στην διάθεση σου μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Μπορεί επίσης να δοκιμάσει να σχεδιάσει και μόνος του.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yGxxXkDqRS8

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:


SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μελλοντικός Μαθηματικός, παντοτινός petrolhead!

Αφήστε ένα σχόλιο

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG