Νέο Limited Edition PlayStation F.C. Dualshock 4

Limited Edition PlayStation F.C. Dualshock 4 wireless controller

Το νέο Limited Edition PlayStation F.C. Dualshock 4 χειριστήριο παρουσίασε η Sony τις τελευταίες ημέρες. Απευθυνόμενο κυρίως σε συλλέκτες αλλά και λάτρεις του ποδοσφαίρου, το νέο χειριστήριο είναι άλλη μια προσθήκη στη συλλογή της Sony.

 

Το συγκεκριμένο χειριστήριο είναι μέρος της νέας σχεδίασης χειριστηρίων και έπεται της κυκλοφορίας του μοντέλου Destiny 2. Ας δούμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες από αυτό το νέο μοντέλο το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ας ελπίσουμε να δούμε και άλλα τέτοια σχέδια για τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Μπορεί να μην παίζουν τεράστιο ρόλο στις επιδόσεις μας, αλλά ένα ταιριαστό χειριστήριο είναι πάντα κάτι όμορφο!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δημήτρης Ροδάς

Μελλοντικός Μαθηματικός, παντοτινός petrolhead!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;