Skull & Bones – Μετά το Μάρτη θα σαλπάρουμε

Εντάξει, μας έχει κουράσει η καθυστέρηση του Skull & Bones. Να θυμίσουμε ότι επρόκειτο, κάποτε, για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της Ubisoft. Όταν είχε παρουσιαστεί το πρώτο trailer του παιχνιδιού, αμέσως ενθουσιαστήκαμε. Ο λόγος ήταν εμφανέστατος, σωστά; Το μυαλό όλων μας πήγε κατευθείαν στο Assassin’s Creed IV: Black Flag. Δεν είχε παρουσιαστεί ακόμη το πρώτο gameplay του παιχνιδιού.  Το μόνο απτό στοιχείο που είχαμε, ήταν το τρίλεπτο trailer.

Ας το θυμηθούμε:

 

Skull and Bones – Announcement Trailer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίσως να ενθουσιαστήκαμε υπερβολικά πολύ. Τότε η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2018. Πέρασε ένας χρόνος και το μόνο που καταφέραμε να δούμε από το Skull & Bones ήταν ακόμη ένα cinematic trailer. Σαν μια πρώτη γεύση, ναι, ήταν κάτι το καινούργιο. Ήταν κάτι που θέλαμε και περιμέναμε. Όμως δεν ήταν αρκετό, όλοι όσοι περιμέναμε κάτι το παραπάνω, απογοητευτήκαμε. Έτσι, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer, αναμενόμενα, μας έτρεξαν τα σάλια. Αλλά θα αφήσουμε το gameplay του παιχνιδιού για το τέλος.

Ας δούμε το δεύτερο cinematic trailer του Skull & Bones:

 

Skull & Bones Cinematic Trailer 2018

Τα trailers του Skull & Bones έχουν σχολιαστεί ανά καιρούς, αρνητικά και θετικά. Εμείς δε μπορούμε να έχουμε μια αντικειμενική άποψη, επί του θέματος. Ναι μεν θα γράψουμε το οτιδήποτε κακό και καλό, όμως από την άλλη πλευρά, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις προσωπικές μας προτιμήσεις.

Στοιχείο πρώτο: Ubisoft. Στοιχείο δεύτερο: Πειρατές. Στοιχείο τρίτο: Ένα παιχνίδι το οποίο διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου στη θάλασσα.

 

Όμως, να ρίξουμε και μια ματιά στο βασικό κορμό του Skull & Bones:

Με τα όσα μας έχουν γίνει γνωστά μέχρι και σήμερα.

Πρόκειται για ένα tactical action game το οποίο διαδραματίζεται σε ένα open world  περιβάλλον. Κάθε gamer μπορεί να δημιουργήσει τον καπετάνιο του Πειρατικού του πλοίου με την επιλογή του Customization. Όλη η ιστορία θα εκτυλίσσεται στον Ινδικό Ωκεανό. Όπως είναι αναμενόμενο, πέρα από το single player, οι εν δυνάμει Πειρατές, θα μπορούν να συμμαχήσουν μεταξύ τους για να διεκδικήσουν αχαρτογράφητες περιοχές. Η πλοήγηση στη θάλασσα του παιχνιδιού έχει μελετηθεί αρκετά από τους developers. Η ισχύς του ανέμου θα παίζει ρόλο στο πόσο γρήγορα ή αργά θα κινείται το καράβι. Οι θέσεις συγκεκριμένων ναυτών και θέσεων θα παίζουν ρόλο ως προς την έκβαση ή την αποφυγή της μάχης.

Γενικά, από τα όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε, το παιχνίδι θα είναι καλό. Πολύ καλό.

Τώρα, επειδή το Skull & Bones έχει ήδη θαφτεί από πολλούς, χωρίς να το έχουν αγγίξει: υπομονή. Όπως αναφέραμε πρόκειται για ένα παιχνίδι της  Ubisoft. Οπότε θα είναι ένα παιχνίδι με το οποίο θα περάσουμε πολύ χρόνο. Αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία, αξίζει να δώσουμε χρήματα. Ειδικά εμείς που αγαπάμε την Πειρατική κουλτούρα.

Μετά από τις χρόνιες καθυστερήσεις, το  Skull & Bones θα κυκλοφορήσει φέτος, μετά το Μάρτιο. Αναμένεται για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

Εδώ θα δούμε ένα εικοσάλεπτο gameplay του παιχνιδιού. Ας πει κάποιος ότι δεν είναι όμορφο.

 

Skull & Bones Gameplay


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;