Shadow of the Tomb Raider : Ένα teaser που υπόσχεται

Tomb Raider

Πέρασαν πολλά χρόνια από το 1996 τότε που ένα παιχνίδι με τίτλο Tomb Raider και μια κοπελιά στο εξώφυλλο μπήκε στο μάτι μας και θα μας κρατούσε παρέα για τα επόμενα χρόνια της gaming ζωής μας περνώντας από κονσόλα σε κονσόλα.

Αφού είδαμε τις νέες προσπάθειες του παιχνιδιού στις προηγμένες κονσόλες και δεν είχαμε κανένα παράπονο από το αποτέλεσμα τόσο βάση ιστορίας και background όσο και σεναρίου και gameplay ήρθε η Square Enix να ανακοινώσει πως το καινούργιο παιχνίδι της με πρωταγωνίστρια την Lara Croft θα ονομαστεί Shadow of the Tomb Raider και υπόσχεται περισσότερα για το μέλλον του παιχνιδιού στις 27 Απριλίου (ίσως ένα ολοκληρωμένο trailer, μια ανακοίνωση ή και τα δυο).

Με το συγκεκριμένο teaser trailer έχουν ενθουσιαστεί όλοι οι λάτρεις του Tomb Raider.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορία:

Η ιστορία είναι λίγο ή πολύ (ελπίζουμε όχι καθόλου) γνωστή στο κοινό: η πρωταγωνίστρια του Tomb Raider είναι η Lara Croft μια βρετανίδα αρχαιολόγος η οποία ταξιδεύει όλον τον κόσμο σε αναζήτηση θησαυρών και κειμηλίων ή και οτιδήποτε αρχαιολογικής αξίας που χρήζει έρευνας. Εξερευνά οποιαδήποτε τοποθεσία όσο επικίνδυνη κι αν είναι, όσα παζλ πρέπει να λύσει για να προχωρήσει, όσους εχθρούς κι αν πρέπει να αντιμετωπίσει για να φτάσει στο τέλος της αποστολής.

Στα καινούργια παιχνίδια βλέπουμε μια άβγαλτη Lara, η οποία μέσα από περιπέτειες και κάποια μυστήρια που αφορούν τον πατέρα της -επίσης εξερευνητή και αρχαιολόγο- πλάθει τον χαρακτήρα που ξέρουμε και την παρουσία που γνωρίζουμε μέσω των παιχνιδιών.

Φήμες και ψίθυροι για το συγκεκριμένο παιχνίδι άρχισαν να ακούγονται σχεδόν δυο χρόνια πριν από κύκλους της εταιρίας και υπεραισιόδοξους developers καθώς το κοινό ζητούσε το παιχνίδι το οποίο θα περιείχε το σημείο εκείνο που  η Lara Croft θα βαφτιστεί Tomb Raider.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις  14 Σεπτεμβρίου 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC  ενώ νωρίτερα θα κυκλοφορήσει και η νέα ταινία Tomb Raider. Προβλέπεται μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά για το franchise και είμαστε αισιόδοξοι από τώρα για το αποτέλεσμα, άλλωστε πρόκειται για μια ναυαρχίδα της gaming βιομηχανίας όσα χρόνια κι αν πέρασαν από την πρώτη κυκλοφορία της με όσες ρεπλίκες έχουν βγει προσπαθώντας να την ρίξουν από το βάθρο.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;