PUBG: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Sanhok map

Λίγα λόγια για το παιχνίδι..

PUBG, αυτή η λέξη ακούγεται παντού από κάθε είδος ατόμου μικρής ηλικίας αλλά και  ακόμα και από μεγαλύτερους. Μιλάμε βέβαια πάντα για το PlayerUnknow’s BattleGrounds (PUBG).Το παιχνίδι που έχει σαρώσει τα πάντα από την αρχή της κυκλοφορίας του, στις 20 Δεκεμβρίου 2017 για το PC και το Σεπτέμβριο 2018 για το Xbox καθώς έχει πουλήσει 18 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Από τις 19 Μαρτίου 2018, σε συνεργασία με την Tencent, είναι διαθέσιμο και ως mobile version για Android και iOS.

Το παιχνίδι παίζεται με ένα άτομο (σόλο) ή και ομαδικά (μέχρι 4 άτομα). Είστε στο σύνολο 100 παίκτες και πέφτετε από ένα αεροπλάνο διάσπαρτα στον χάρτη, μαζεύετε όπλα, τσάντες και τον υπόλοιπο “απαιτούμενο” εξοπλισμό που δίνει το παιχνίδι. Όσο πιο γρήγορα γίνεται, επιτυγχάνοντας την καλύτερη επιβίωσή σας στην μάχη με τον αντίπαλο. Ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει στο νου του και την άσπρη γραμμή που συνέχεια κλείνει, για να φέρει πιο κοντά στον χαρτί τους παίκτες για την τελική μάχη. Όσο πιο έξω κάθεστε από την άσπρη γραμμή, τόσο η ζωή σας αρχίζει και μειώνεται πιο γρήγορα. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να μείνεις ο τελευταίος παίκτης στον χάρτη για να κατακτήσεις την νίκη!

Μάχη σώμα με σώμα..

Ο νέος χάρτης του PUBG, Sanhok, γνωστός και ως Savage είναι προφανώς μικρότερος από τους δύο προϋπάρχοντες χάρτες (Erangel, Miramar) καθώς είναι 4×4 χλμ και το σύνολο των παικτών ανέρχεται στους 100/γύρο. Είναι υπό διαμόρφωση καθώς σύμφωνα με τα updates, θα υπάρχουν επιπρόσθετες αλλαγές σύμφωνα με το feedback των παικτών…οπότε μην επαναπαύεστε!

Οι αλλαγές που αναγνωρίζουν οι παλαίμαχοι του παιχνιδιού είναι ότι υπάρχει νέο Event Pass που προσφέρει rewards, ένας ευχάριστος τρόπος υποδοχής του νέου χάρτη. Εκτός, όμως, από την αλλαγή της ταχύτητας που απαιτεί το παιχνίδι λόγω του μικρότερου μεγέθους και των κύκλων που κινούνται πιο γρήγορα ώστε να σε οδηγήσουν στην τελική μάχη, υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχάριστες εξελίξεις..

  • Μεταβολές του καιρού: Η άσκηση πίεσης των σκληροπυρηνικών παικτών που ήθελαν την επιστροφή της ομίχλης και της βροχής, καρποφόρησε.
  • Μορφολογία κτιρίων: Θα συναντήσετε νέα κτίρια που, πιθανώς, θα αλλάξουν στην πορεία.
  • “Easter Egg” τοποθεσία: Spoiler Alert..είναι κυκλική και είναι από ταινία!
  • Διασκορπισμένα όπλα: Τα ARs, τα SMGs και τα DMRs εμφανίζονται πιο συχνά κατά 5% σε σύγκριση με τον 4ο γύρο του χάρτη και οι 8x και 15x διόπτρες δεν υπάρχουν πουθενά, εκτός από τα care packages.
  • Εμφάνιση κύκλου: Ο κύκλος εμφανίζεται αμέσως δείχνοντας που πρέπει να πας και πόσο χρόνο έχεις.
  • Επαναπροσδιορισμός Blue Zone: Η Blue Zone προσαρμόζεται σύμφωνα με την τοποθεσία του επόμενου κύκλου και ο χρόνος της είναι ανάλογος με τον αριθμό των επιζώντων παικτών.
  • Επανασχεδιασμός Red Zone: Η Red Zone είναι μικρότερη και το κέντρο της εμφανίζεται στο εξωτερικό του άσπρου κύκλου.
  • Διασκορπισμένα οχήματα: Τα φορτηγάκια είναι πιο σπάνια ενώ έχει αυξηθεί το πλήθος των δίκυκλων μοτοσυκλετών. Δυστυχώς, δεν είχαν την ίδια μοίρα οι μοτοσυκλέτες με πλαϊνό καλάθι, που εφαξανίστηκαν τελείως από τον χάρτη!
  • Επιλογές αριθμού συμπαικτών: Πλέον, υπάρχουν διαθέσιμες οι επιλογές ομάδες με 2,3 ή 4 άτομα.

Δεν μπορούσε, όμως, να λείπει και ο νέος εξοπλισμός. Πλέον, το SLR και το DMR παίρνουν AR και DMR εξαρτήματα αλλά υπάρχει και νέο όπλο, το QBZ. Είναι αυτόματο AR που χρησιμοποιεί κάλυκες 5.56 mm και μοιάζει με το AUG A3. Μπορείτε να το βρείτε στα care packages. Παίρνει 30 κάλυκες (ή 40) και αντικαθιστά το SCAR-L. Συνεπώς, έχει δύο αποτελέσματα: Το SCAR-L δεν θα εμφανίζεται καθόλου στον χάρτη και θα εμφανίζεται 1,4x φορές. Επίσης, υπάρχει νέο scooter και τον Σεπτέμβρη 2018, θα εμφανιστεί μια tuk-tuk μηχανή.

Ας κάνουμε μια βόλτα..

Πρώτη στάση: Υπάρχουν τρεις μικρές στρατιωτικές βάσεις που βρίσκονται σε παρόμοια τοποθεσία στα ανατολικά, δυτικά και νότια του νησιού. Τα ονόματα τους είναι Camp Alpha, Bravo και Charlie. Έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά.. α) Είναι χαοτικές αν το σχέδιο πτήσης είναι από πάνω τους και β) το loot είναι τόσο καλό στο έδαφος όσο και στις οροφές.

Δεύτερη στάση: Τούνελ και δωμάτια που σχηματίζουν ένα λαβύρινθο από απίστευτο, level 3 loot. Δεν θα μπορούσε να λείπει η τοποθεσία Ruins, στην οποία οι γύρω πύργοι ελέγχου έχουν επαρκή εξοπλισμό αν στο κέντρο της υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Τρίτη στάση: Η μυστική τοποθεσία στη βορειοανατολική γωνία του χάρτη, λέγεται Mongnai και μοιάζει με φάρμα καρύδας. Το loot μπορεί να είναι αραιό αλλά υπάρχει υψηλής ποιότητας εξοπλισμός τόσο στη σοδειά όσο και στα λίγα κτίρια που βρίσκονται γύρω.

Τέταρτη στάση: Αν παίζετε πολύ καιρό θα ξέρετε τι συνεπάγεται η μεγάλη, κεντρική και με κίνηση περιοχή. Υπάρχουν δύο τοποθεσίες, που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά, το Paradise Resort (όχι της Φοινικούντας) και το Bootcamp.

Πέμπτη στάση: Σας έλειψε η τοποθεσία Novoporonye;; Tα Docks είναι γεμάτα από κοντέινερς με εξοπλισμό…με μια μικρή παγίδα. Μετακινούνται αργά και σας αποκαλύπτουν!

Έκτη στάση: To Quarry, δεν είναι το συνηθισμένο! Είναι πλημμυρισμένο από νερό και τέλειο για ομαδική δουλειά.

Έβδομη στάση: Τα Mountaintop Ruins αποτελούνται από πύργους ελέγχου και δυο μικρές αποθήκες και είναι το πιο ψηλό σημείο του χάρτη.  

Όγδοη στάση: Τα παραλιακά Pontoons έχουν αξιοπρεπές loot αν καταφέρετε να επισκεφθείτε τα μισά από αυτά και τα γειτονικά κτίρια.

Ο Sanhok χάρτης, συνεπώς, σκιαγραφείται ιδανικός για παίκτες ανταγωνιστικούς που έχουν οικειότητα με το παιχνίδι και έχουν αναπτύξει την άμεση προσαρμογή στα challenge του PUBG. Ο καλύτερος θα φάει κοτόπουλο!

 

Δείτε: https://sanhok.pubg.com/


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αναστάσης Tόλας

Work hard in silence, let your success be your noise.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;