Ace Combat 7 Skies Unknown, φτάστε σε άλλα ύψη

SHARE

Τα Ace Combat είναι από τα ελάχιστα flight simulation παιχνίδια που έχουν μείνει σήμερα, και σίγουρα το πιο διαδεδομένο στη κοινότητα των gamers. Με τη τελευταία τους είσοδο στη σειρά, το Ace Combat 7 Skies Unknown, ας δούμε αν αυτή η σειρά κρατάει ακόμα τα σκήπτρα της.

Ace Combat 7 Skies Unknown
πηγή: microsoft.com

Όσον αφορά το gameplay, τα Ace Combat ποτέ δεν είχαν κανένα θέμα στο συγκεκριμένο τομέα. Το αεροπλάνο μπορείς να το χειριστείς άψογα, είτε μέσα είτε έξω από το cockpit, και η έκδοση για PS4 υποστηρίζει το VR, φτάνοντας το ρεαλισμό σε άλλα ύψη, καθότι είσαι πιο κοντά από ποτέ στο να νιώσεις την αίσθηση του να πετάς ένα αληθινό μαχητικό αεροπλάνο. Όσο προχωράς σε αποστολές ξεκλειδώνεις και νέα αεροπλάνα, και νέα όπλα για αυτά. Οι αποστολές αποτελούν μέρος μια ς μεγαλύτερης ιστορίας, αλλά ανάμεσα υπάρχει briefing που σου εξηγεί το τι πρέπει να κάνεις, το οποίο κατ’ εμέ είναι λίγο “δίκοπο μαχαίρι”, καθώς από τη μια νιώθεις μέρος του στρατεύματος και ακούς τις οδηγίες του ανωτέρου σου, αλλά από την άλλη κόβει τη ροή της πλοκής σε ένα βαθμό.

Όσον αφορά την ιστορία, το Ace Combat 7 Skies Unknown ακολουθεί την ιστορία των Ace Combat 4 και 5. Η Osean Federation πέτυχε την ειρήνη μεταξύ της ηπείρου Usean και της Erusea. Δημιουργήθηκε η στρατιωτική δύναμη έπειτα της IUN με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης, αλλά μετά τη κατασκευή ενός διαστημικού πολεμικού σταθμού η σύγκρουσή ήταν αναμενόμενη, καθότι η ήπειρος Usean το θεώρησε ως παραβίαση της συνθήκης ειρήνης.

Ace Combat 7 Skies Unknown
πηγή: cgmagonline.com

Τα γραφικά είναι κάτι το εκπληκτικό, σε όποια πλατφόρμα και αν παίζεις τ Ace Combat 7 Skies Unknown. Ο ουρανός, τα σύννεφα, τα lighting effects, τα μοντέλα των αεροπλάνων, τα πάντα φαίνεται να είναι δημιουργημένα στην εντέλεια με σκοπό την απόλυτη αφομοίωση σου στο παιχνίδι σα μια δεύτερη πραγματικότητα (ειδικά με το VR). Ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια του 2019 και είναι ακόμα η αρχή του χρόνου.

Advertisement

Η μουσική κινείται σε γνώριμα για τη σειρά των Ace Combat ακούσματα, με όμορφους ambient ήχους, απαλή ηλεκτρονική μουσική και δυνατά ακούσματα όπου χρειάζεται, τόσο στα cutscenes, όσο και γενικά.

Το Ace Combat 7 είναι ένας άξιος συνεχιστής της σειράς, και αποτελεί ένα δόκιμο τρόπο να την αρχίσει κάποιος τη συγκεκριμένη σειρά, καθότι ο χειρισμός αν και δε μαθαίνετε αμέσως, είναι αρκετά βατός και αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για κάποιον να ψάξει ένα είδος παιχνιδιών, τα flight simulation που πλέον αποτελούν μεγάλη μειονότητα. Happy gaming…..

Πληροφορίες:

Developer(s): Bandai Namco Studios

Publisher(s): Bandai Namco Entertainment

Director(s): Yuta Hamanaka, Masashi Koyanaga

Producer(s): Kazutoki Kono, Manabu Shimomoto

Designer(s): Shinya Hirota

Programmer(s): Masaki Iwabuchi

Artist(s): Masato Kanno

Writer(s): Sunao Katabuchi

Composer(s): Keiki Kobayashi

 

Απαιτήσεις συστήματος (σύμφωνα με το Steam)

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating system

OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64-bit OS required)

Processor: Intel Core i3-7100

Memory: 4 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 750Ti(2GB)

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Storage: 50 GB available space

Sound Card: DirectX 11 sound card

RECOMMENDED:

Requires a 64-bit processor and operating system

OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64-bit OS required)

Processor: Intel Core i5-7500

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 (3GB)

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Storage: 50 GB available space

Sound Card: DirectX 11 sound card

 

Advertisement

Τιμές αγοράς (τη στιγμή συγγραφής)

PS4: 59.99€ (Store), 46.36€ (Retail)

Xbox One: 59.99€ (Store), 52.90€ (Retail)

PC: 59.99€ (Steam), 48.90€ (Retail)

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπούδασα Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης μπας και καταλάβω το μυστήριο της ζωής, αλλά τελικά κατάλαβα ότι η ζωή είναι απλά μια φαντασία και τη δημιουργείς όπως εσύ θέλεις....

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG