Πληροφορίες για το επόμενο νέο Call of Duty

Διαστημικές και φουτουριστικές μάχες τέλος. Αυτό φαίνεται να ισχύει, και μάλλον θα διαρκέσει για καιρό, σύμφωνα με την Αctivision. Η εταιρία παραδέχτηκε πρόσφατα ότι το Call of Duty: Infinite Warfare ήταν αποτυχία. Αυτό ήταν γνωστό στην κοινότητα των gamers.

Οι πωλήσεις ήταν μειωμένες κατά πολύ, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε καν η συνδιαστική κυκλοφορία με το Modern Warfare Remastered βοήθησε την μείωση, παρότι ήταν λόγος για αυξημένη τιμή πακέτου. Δεν κατάφερε να προσελκύσει αγοραστές, ειδικά αυτούς που είχαν παρατήσει την σειρά από καιρό.

Από την άλλη, το διαστημικό σκηνικό του Call of Duty: Infinite Warfare δεν συγκίνησε ούτε τους fans της σειράς, σύμφωνα με τον Eric Hirshberg. Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια ενημέρωση των επενδυτών για την πορεία της εταιρίας μέσα στο 2016. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ορίζει ως επιτυχία η εταιρία. Ούτε καν επιτυχία στα πλάνα του όλου project.

Ο νέος τίτλος

Παίρνοντας την σκυτάλη για την φετινή κυκλοφορία, η Sledgehammer Games, σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα Call of Duty τα Χριστούγεννα του 2017. Η σειρά θα γυρίσει πίσω στις ρίζες της, σύμφωνα με το team, μετά την ατυχή εξόρμηση σε μηδέν βαρύτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Hirshberg τόνισε ότι η εταιρία θέλει να αφήσει τις επιμέρους ομάδες που αναλαμβάνουν τον τίτλο, να χτίζουν το δικό τους όραμα. Το Infinite Warfare δεν ήταν ένα κακό game. Ήταν το λάθος game την λάθος στιγμή. Και οι fans απλώς δεν ενθουσιάστηκαν μαζί του.

Κάτι που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι, σύμφωνα με τον Hirshberg, το νέο Call of Duty δεν είναι ένα πρόχειρο game. Δεν στήνεται την στιγμή που μιλάμε, ως απάντηση στην κριτική που δέχτηκε η εταιρία για το IW. Είναι ένα project που ήδη έχει 2 χρόνια ζωής. Και ο σχεδιασμός του, όσο και η αρχική ιδέα περί “επιστροφής στις ρίζες”, πηγάζει από την έμπνευση των σχεδιαστών του.

Δεν έχουμε ιδέα αν πρόκειται για σκηνικό που τοποθετείται στην εποχή μας, σαν το Modern Warfare ή το game επιστρέφει πραγματικά στις ρίζες του, δηλαδή το σκηνικό θα είναι στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όπως και να χει, ο σκοπός της εταιρίας είναι να επανακάμψει από την εμπορική αποτυχία του Infinite Warfare. Φέτος και οι πωλήσεις DLC ήταν πολύ χαμηλές. Και η επιστροφή σε πιο γνώριμα σκηνικά μάλλον είναι καλή επιλογή. Αυτό αν αναλογιστεί κανείς ότι περισσότερος κόσμος παίζει Call of Duty: Black Ops III, έναν τίτλο πιο παλιό από το IW.Ας ελπίσουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όπως το υπόσχεται ο Hirshberg, καλοσχεδιασμένο και όχι κάτι το οποίο βγαίνει για 2 λόγους: για να εκπληρώσει τους στόχους της εταιρίας για ένα τίτλο CoD ανά έτος και για να ξεγελάσει τους gamers με ένα πετυχημένο σκηνικό. Ευτυχώς, η Sledgehammer είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό της.https://twitter.com/SHGames/status/829807944438947840


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;