Η ώρα του Horror : Τρία “απλά” παιχνίδια # 3

SHARE

Το καθένα από αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά… αξίζουν να τα παίξεις!! Μπορείς να δεις και τα προηγούμενα horror παιχνίδια της σειράς ” Η ώρα του Horror” πατώντας εδώ!

horror1) Contemp

Ένα απλό παιχνίδι horror με το δημοφιλές στυλ. Το Contemp δημιουργεί με μεγάλη επιτυχία την τρομακτική ατμόσφαιρα και είναι αρκετά αξιοπρεπές για μια σύντομη εμπειρία.
Μπες να ανακαλύψεις το μυστήριο του Contemp… Μια σύντομη ιστορία τρόμου που βρίσκεται σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο σπίτι. Δες πώς έχει διατηρηθεί και τι μπορείς να βρεις εκεί μέσα.
Το παιχνίδι υποστηρίζει επίσης VR, αλλά περιορίζεται στο περπάτημα του περιβάλλοντος.
Ο χρόνος παραγωγής του παιχνιδιού ήταν 9 εβδομάδες!

Τιμή: Δωρεάν! Μπορείς να το κατεβάσεις πατώντας εδώ!
Developer: Micaka
Publisher: Unreal Engine
Release Date: 18 
May 2017 

Ακολουθεί το trailer για το πρώτο Horror “Contemp “

horror2) Inner voices

Ποτέ δεν θα ξέρεις αν αυτό που βλέπεις είναι αληθινό – και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ακόμα και αφού έχεις ξεφύγει από την παγίδα, δεν έχουν ανακαλυφθεί όλοι …
Θα ψάχνεις συνεχώς για έναν τρόπο να ξεφύγεις από τον τυχαίο λαβύρινθο των δωματίων, θα  στοιχειωθείς από νέες φωνές και θα είσαι εσύ αυτός που αποφασίζει … ποιος πεθαίνει.
Γνώρισε τον John και το παρελθόν του…
Είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι περιπέτειας με μία μη γραμμική πλοκή, με σκοτεινή ατμόσφαιρα. Είναι παιχνίδι πρώτου προσώπου με φρίκη, απατεώνες και πέντε τελειώματα…. Τι λες θα τα ανακαλύψεις;

Advertisement

Τιμή μέσο Steam: 9,99€
Developer: Sigma Games
Publisher: Fat Dog Games
Release Date: 10 May 2017

Ακολουθεί το trailer για το δεύτερο Horror ” Innervoices “


horror3) Silent Descent 

Το Silent Descent είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι πρώτου προσώπου με μια δόση φρίκης, με πλούσια και ελκυστική ατμόσφαιρα. Παγιδευμένος στην κάθαρση, παίζεις ως ο Samuel Harris που περιφέρεται σε έναν ατελείωτο βρόγχο της αγωνίας, του πόνου και των παθών. Μπορείς να βρεις έναν τρόπο για να σώσεις την ψυχή ενός βασανισμένου άνδρα;

Τιμή μέσο Steam: 7,39€
Developer: Deceptive Games Ltd.
Publisher: Deceptive Games Ltd.
Release Date:  6 Feb 2018

Ακολουθεί το trailer για το τρίτο Horror ” Silent Descent “

~Stay tuned for more horror games~

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ζω και σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης. Μου αρέσει το gaming, τα anime, ο Vin Diesel και το καλό κόκκινο κρασί.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG