Το One Piece: World Seeker μέσα στο 2018

One Piece

Το One Piece αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές manga και anime στο είδος του shounen. Γνωστή ακόμη και στους μη funs των anime.

Το franchise έχει ήδη πολλά παιχνίδια στο δυναμικό του. Καθώς τα action anime είναι πάντα μία καλή πηγή υλικού, για video games. Πρόσφατα ανακοινώθηκε το νέο action-adventure game, το οποίο θα προστεθεί στην λίστα. Ο τίτλος One Piece: World Seeker, από το trailer που έχει κυκλοφορήσει δείχνει το λιγότερο πολλά υποσχόμενος. Υπεύθυνη για το παιχνίδι θα είναι η Bandai Namco Entertainment η οποίa κάνει σίγουρα ισχυρή την παρουσία της φέτος και με άλλους anime based τίτλους. Όπως το Dragon Ball FighterZ και το My Hero Academia: One’s Justice. Φυσικά η εταιρία είναι εξαιρετικά γνωστή λόγο της σειράς Dark Souls.

One PieceΔεν γνωρίζουμε ακόμη πολλές λεπτομέρειες για το προσεχές One Piece: World Seeker. Το αξιοπρόσεκτο στοιχείο όμως, είναι ότι αποτελεί το πρώτο One Piece game, με open world περιβάλλον. Πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση για anime based game. Καθώς συνήθως ανάλογοι τίτλοι γίνονται fighting ή strategy games. Το One Piece: World Seeker βάζει τον παίκτη στον ρόλο του πρωταγωνιστή Luffy σε third-person view. Μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση είναι πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τοποθεσίες και μουσική κατευθείαν από το anime.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε επίσημα στο Jump Festa του 2018. Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το One Piece: World Seeker. Πέρα από το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Όμως πρόσφατα η Bandai Namco Entertainment δημοσίευσε ένα σύντομο video, στο οποίο μπορούμε να δούμε λίγο από το gameplay.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορείτε να δείτε το trailer, αλλά και το gameplay video στη συνέχεια.

 

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το παιχνίδι One Piece: World Seeker, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows. Ελπίζουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

 

[punica-heading-pattern style=”h2″]One Piece: World Seeker[/punica-heading-pattern]

Developer: Ganbarion

Publisher: Bandai Namco Entertainment

Platforms: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Release: 2018


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδριάνα Μουρελάτου

Η Ανδριάνα Μουρελάτου πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Θεατρικών σπουδών. Έχει υπάρξει εθελόντρια αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες των Νοτίων προαστίων. Το 2015 υπήρξε συντονίστρια σε ένα από τα σεμινάρια θεατρικών διαλόγων που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Anima Εκδοτική. Εργάζεται στον τομέα της θεατρικής επιμέλειας κειμένων. Η συλλογή θεατρικών έργων «Η Συνάντηση» (2017) είναι η πρώτη της συμμετοχή σε εκδοθέν έργο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;