Oddworld: Soulstorm – Νέο teaser

SHARE

Oddworld: Soulstorm

Το Oddworld: Soulstorm είναι ένα από τα αναμενόμενα παιχνίδια του 2020. Σίγουρα ο κύριος λόγος είναι η συναισθηματική κατάσταση των “άνω των 30” gamers. Όλοι χαθήκαμε στο πρώτο ταξίδι του Abe στο PlayStation 1. Αργήσαμε να καταλάβουμε το βαθύτερο νόημα του παιχνιδιού. Το Oddworld: Soulstorm είναι μια θα λέγαμε επανεκτέλεση του θρυλικού Abe’s Exoddus. Έχει προστεθεί καινούργιο σενάριο βέβαια και η μηχανή γραφικών, όπως είναι και αναμενόμενο, έχει αλλάξει.

Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται στον μακρινό πλανήτη Oddworld και στην ήπειρο Mudos. Εκεί κατοικούν πολλές και διάφορες φυλές οι οποίες προσπαθούν να συνυπάρξουν με αρκετά μεγάλη αποτυχία, είναι η αλήθεια.

Οι δύο βασικές που θα μας απασχολήσουν είναι οι Glukkons και οι Mudokons. Οι Glukkons ελέγχουν τη βιομηχανία της ηπείρου και χρησιμοποιούν τους Mudokons σαν αναλώσιμους σκλάβους. Ο Abe, ο αξιαγάπητος πρωταγωνιστής της σειράς, έχει ήδη σώσει 300 Mudokons από τις μηχανές αλέσματος. Ναι, για κάποιο λόγο οι Glukkons τρέφονται με τους σκλάβους τους.

Τώρα πλέον στο Oddworld: Soulstorm ο Abe έρχεται αντιμέτωπος με τη μοίρα του: να οδηγήσει τον καταπιεσμένο λαό του σε μια εξέγερση εναντίον των αφεντών τους. Εναντίον των εταιριών που εκμεταλλεύονται τους κατοίκους της Mudos. Ενόσω τα παραπάνω συμβαίνουν, οι κακοί Glukkons έχουν τελειοποιήσει τη μυστική συνταγή για το SoulStorm Brew. Ένα μη αλκοολούχο ρόφημα το οποίο αποτελείται από κόκαλα και δάκρυα των Mudokons. Το παραπάνω ρόφημα κρατά πειθήνιους τους σκλάβους ώστε να μην αντιδρούν καθόλου σε οτιδήποτε.

Οδεύοντας ολοταχώς προς την E3, κυκλοφόρησε ένα teaser trailer του Oddworld: Soulstorm. Αν και μικρό σε διάρκεια, είναι αρκετό ώστε να μας εξάψει το ενδιαφέρον και την ανυπομονησία.

 

Oddworld: Soulstorm – Teaser Trailer

Το hype είναι μεγάλο, το παιχνίδι είναι μια ιστορία μόνο του. Όλο το στήσιμο και το σενάριο του είναι αριστουργηματικά επιλεγμένο. Οι παραλληλισμοί της κοινωνίας με το concept του παιχνιδιού καθρεφτίζουν την πραγματικότητα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα πρέπει να περιμένουμε βέβαια μέχρι το 2020 για να πιάσουμε στα χέρια μας το Oddworld: Soulstorm.

Advertisement

Το καλό είναι ότι θα υπάρχει χρόνος για διορθώσεις και βελτιώσεις. Είναι από τα παιχνίδια που παρουσιάζουν, όπως και τα προηγούμενα παρουσίασαν, μια κοινωνία στο χείλος της καταστροφής. Μάλλον, για να το θέσουμε καλύτερα, μια κοινωνία στην καταστροφή την ίδια. Μέσα από μια κοινωνία εκμετάλλευσης, δουλείας, διαφορετικότητας και απολυταρχισμού γεννιούνται ηγέτες και ήρωες. Ναι, ίσως με την πρώτη ματιά ο Abe να μην είναι ο ηγέτης της επανάστασης που αναζητούν οι καταπιεσμένοι Mudokons. Όμως από την άλλη σε μια κατάσταση η οποία περιγράφεται στο Oddworld: Soulstorm κανένας δε θα δεχτεί να ηγηθεί.

Μόνο κάποιος που δε θα ήθελε να γίνει ηγέτης θα μπορέσει να το κάνει. Και ποιός καλύτερος από τον αγαπημένο μας Abe;

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG